Dalarna

Photography, Vardag / Permalink / 1
Var så skönt att verkligen få komma "hem" i helgen. Så fort vi klev ur bilen så slog de färska, gröna dofterna emot mig. Grönska. Träd. Frisk luft. Svårt att beskriva. Men jag känner skillnad med tanke på att vi bor mitt i stan. I en stad med mer än dubbelt så mycket befolkning också. Det var helt fantastiskt.
 
Igår var vi på dop. Som jag fotade. Hjälp säger jag bara. Känner mig nöjd, men samtidigt inte alls, över bilderna. Det är mycket jag skulle ha velat fota annorlunda, men samtidigt så är det väldigt mycket man ska ta hänsyn till. Bland annat andra människor. Hade gärna velat kuta runt där inne som tokig, men det går ju inte.
Mini var överallt. Inte helt lätt att försöka få en 2-åring att sitta still. Tack och lov för Henrik som underhöll och tog hand om honom medans jag koncentrerade mig på mitt.
 
Idag har vi bara försökt varvat ner innan vi åkte hem. Gick upp i skogen med mamma och hund. Än en gång. Dofterna. Träd, kåda, växtlighet, lera, hägg mm. Det får mig verkligen att längta ut ur stan ännumer.
 
Men nu är vi äntligen hemma och imorgon är det dags för allvar igen. Förskola, jobb och vardag. Vad helgen gick fort..
 
#1 - - Marie:

Här var vi oxå på dop och jag fotade också =D

Svar: :D nej vad skoj. Var Bellis duktig och satt still? :)
Sara Eriksson

Till top