Världen är grå..

Vardag / Permalink / 3
Jag kommer snart behöva någon form av ljusterapi känner jag. Trött och slut. Ingen energi alls. Märker även på barnet att han sover mer. Igår somnade han runt halv nio och sov till klockan nio imorse, med ett litet vattenavbrott vid klockan tre. Han som brukar vara uppe vid sju-halvåtta i vanliga fall.
Blev verkligen ingen vacker oktobermånad alls. Regnet öser ner ute och alla vackra löv regnar bort. 
 
Ställde mig och gjorde tomtegröt efter middagen igår. Årets första. Mini är väl sisådär förtjust i det, men pappa Henrik älskar det :) sen lite julmust, juleskum & mandariner på det. Haha vi kommer spy på allt som har med julen att göra innan den ens har börjat.
 
 
Jag är inte lika söt och piffig idag kan jag meddela haha även om jag ska iväg och jobba snart idag också. Allt klaffade igår helt enkelt och regnade sedan bort påvägen till jobbet haha.
Känns alltid lika vemodigt att knalla till jobbet och jobba tre timmar och sen gå hem igen. Idag var det middag hos svärmor t ex och jag är aldrig med på dom längre. Jag jobbar helgerna som de är lediga på och då passar de oftast på att hitta på saker ihop. Om jag byter klaffar inte helgerna med mina föräldrar och det blir inte heller bra :( 
Så det blir en ensam middag sen. Funderar på att köpa med lite sushi hem och frossa i faktiskt.
 
Vad hittar ni på denna lugna, gråa söndag?? 
#1 - - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Jobbigt när det är svårt att pussla ihop jobbtider och livet utöver jobbet.
Jag funderar på att gå ut och fota, försöka hitta färgklickarna i gråvädret :P Annars blir det att sitta inne och jobba lite med bokföring :)

Svar: Ja det är ju det. Ibland hade det varit skönt med ett veckojobb så att säga och inget jobb på helgerna, men men :) Såg att du lyckades finna lite färg i allt det gråa, väldigt vackert :))
Sara Eriksson

#2 - - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Kul att du var inne på min blogg och såg det :) Tack :)
Ja, veckojobb är skönt att ha, man uppskattar helgerna mer då och det är ju ändå på helgerna de flesta är lediga :)

#3 - - Madelene Englund:

Men jätte fin bild på dig ju och söt, höstig bild på mini. Åh va gott det lät med tomtegröt, och julmust har jag också börjat dricka i mängder, hihi.

Svar: Åhh tack :D julgröten var verkligen gudomlig. Dags att göra en till sats snart :) haha julmusten kan inte jag heller låta bli. Så himla gott.
Sara Eriksson

Till top