"Varför bor du i Österrike?"

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 15
Får den frågan minst en gång om dagen, har svarat på den förr men nu ger jag frågan ett eget inlägg och en egen flik ovanför headern :) bra va??

Hur hamnade jag i Österrike och vad gör jag här?
Min pojkvän fick jobb här nere tillfälligt och jag följde helt enkelt med.
Distansförhållande är ingenting jag vill gå igenom igen med Henke och jag ville se någonting annat än sverige. Så här ska vi bo fram till Mars - April och sen får vi se vart vi hamnar, det är alltså inget permanent men vi vet inte om vi kommer att komma tillbaka till sverige inom några år, det beror helt på Henkes jobb!
Jag gör ingenting just nu, desperate housewife och på semester kan man väl säga :)

Så har ni några mer frågor om Österrike ställ dom gärna så berättar jag i detta inlägget så alla kan läsa!!

PusssVarför vi lämnar Österrike!
Under 2 månader ska Henke räkna på ett projekt i Danmark och efter det kommer vi förhoppningsvis åka på ett projekt, antagligen i tyskland.
Under dessa två månader så kommer jag vara hemma hos mina föräldrar och fixa en massa saker som behöver ordnas innan vi flyttar. För när vi väl kommer ut på ett projekt så kommer vi vara där under ca 2-3 år.
#1 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Rösta på din favorit Hem & Inredningsblogg:

Jaaa men kanon!:D Vi kör på det! Du som är mkt duktigare än mig på Photoshop, kan inte du göra en fin collage eller nått som vi kan lägga upp i våra bloggar och sprida Chokladdagen?!:D Ska inte vi göra det?

#2 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Ja, men om det är någon som inte vet så mycket om koder så kanske de inte vet vad som är skillnad på css och html och att en url adress är annorlunda =)

#3 - - S A N N A ♥:

Åh, den är fantastiskt fin :D

#4 - - Caroline:

Oj,fy uthängd vill man väl verkligen inte bli! Du är helt undebar och skriver så jädra bra..älskar din blogg verkligen, mår bra när jag läser den! <3 jaa, det var en anoymn som skrev att hon verkligen inte ville rösta för att jag såg ut som plastikopererad barbie :( jag blev jätte ledsen..men det är ju bara att skita i deeet !! klarar mig bättre utan den människan..

#5 - - mary:

Va!? haha, har jag aldrig hört att man får ha :) hellre att dom får följa med in än att man måste lämna dom ute kring en lyckstolpe :P

#6 - - Jennie:

Tycker det låter roligt att spontant prova på ett nytt land sådär :)

#7 - - Veronika:

Gjorde du helt rätt tycker jag! Dalarna finns alltid kvar :D

#8 - - Veronika:

Okej, nej man har funerat många gånger om man kanske skulle röra på sig från kära dalarna men återstår och se..

#9 - - Milla:

Tack, nu vet jag =) (stillade min nyfikenhet,hehe)

Vad otroligt gulligt av dig att bara åka med sådär, och spännande!

Har du någon ny favvo maträtt som är typisk för Österrike, som du kommer ta med dig hem till Sverige när (om) ni kommer tillbaka och känner att du inte kan leva utan? ;)#10 - - Sandra:

låter ju helt underbart :D verkar superfint där uppe i bergen :D

#11 - - Mikaela, hockeyspelaren och lilla Aimee:

Aha vad roligt :) vad är det han jobbar med då?

#12 - - : : T S U K I I ♥ : ::

min första tanke är, GUD VAD GULLIGT! så gulligt av dig att åka med honom till österrike, det låter lite himmelskt så.. jag vill också! men du jobbar inget alls då? :D eller vad gör du om dagarna förutom blogg? haha :Doch för det andra, jag har själv haft distansförhållande och det SUGER. För sen har jag också sjukt svårt att lita på killar/män efter min pappa och mitt första förhållande som var otrogen!och för det tredje, jag funderar på studier i borlänge, är det lång mellan borlänge och sthlm? hur långt i så fall? :D

#13 - - E. Riley Page:

Åh vad jag älskar Wien

#14 - - Rita Börjesson:

HejSka till Österrike i slutet av april, ingen skidresa.

hur är vädret då ungefär? Temperatur ?

Osäker på klädsel....Tacksam

Rita B

#15 - - Matilda:

Jag och min pojkvän bodde i Österrike i två månader han fick jobb där nere och jag klarar inte av distansförhållande så jag åkte med jag också :)

Till top