Sweet sunday ♥

Vardag / Permalink / 9
Har en liten nostalgistund för mig själv. Backstreet Boys på Spotify och letar på gamla bilder på bloggen och sparar ner eftersom allting försvann när våran gamla hårddisk gick i stöpet. Hoppas iofs fortfarande att den går att rädda. Kanske är långsökt, men wtf! Den innehåller så otroooooligt mycket bilder mm. Den måste räddas no matter what!!

Gått och blivit förkyld på äldre dar också. Kunde inte somna igår pga ont i halsen och snorar och har mig. Jag var ju nyss sjuk. Men mår man inte dåligt är det ingen fara :) och här är det bara snorigt och jefligt tack och lov och peppar peppar ^.^ men de dök på en som en våg i havet. Ena dagen mår bra och andra dagen sjuk. Men de går nog över nu när man börjar käka MultiEnergi ifrån Friggs. Rosenrot, alla vitaminer och antioxidanter i 3 tabletter. Kan ju behövas nu när mörkret kryper inpå och suger musten ur en.

Ska måla naglarna i färgen Cherry nu och krypa ner bredvid mannen i soffan och snart kika på sista Indiana Jones filmen och mumsa Lays Sourcream & Onionchips ♥

Till top