Våren blommar inomhus

Vardag / Permalink / 0
Eftersom jag enbart jobbar halvtid nu så innebär ju det att jag är inskriven på AMS & A-kassan. Herregud säger jag bara. Minsta lila problem och man ska sitta i kö.. Snart 1 timme till AMS nu. Helt sjukt. Men vad gör man inte för den extra lilla slanten som kommer in varje månad?
Idag är en ledig dag & Gabriel fick vara hemma med mig. Han var liiiite snorig imorse & bättre att ta det säkra före det osäkra om jag ändå bara ska vara hemma också.
Ute skiner solen & lite nysnö kom inatt. Väldigt vackert ute. Hade meeer än gärna tagit en riktig långpromenad men inte lätt med lilleman. Vi har börjat låta han vara ensam hemma riktigt korta stunder. Säg 15 min, inte mer. Han blir ändå 7 år nu i April och någongång lär man ju börja. Men att lämna honom ensam för att gå långt, där är vi inte riktigt än känner jag.
 
Häromveckan köpte jag en stoooor cameliablomma för en billig peng. Trodde den skulle tappa varenda knopp och dö. Hade en innan som tappade allt & den har aldrig riktigt återhämtat sig. Men se på den nya plantan. Woooooow, den är såååå fin. Knoppar överallt. Vackert när allt annat är dött ute just nu.
 
Hoppas ni får en mysig dag allihopa. Det ska vi försöka ha iaf ♥
Till top