Eurovision Song Contest

Musik / Permalink / 8
Jag måste faktiskt få yttra mig lite nu. Ni som sitter och säger att Anna är så jääääävla kass. Varför skickade sverige då dit henne?! VARFÖR röstade folk på henne så pass mycket att hon vann?! Och om man dessutom inte själv röstade på sin favorit i Melodifestivalen ska man väl för fan inte gnälla heller?! 90 % av de som gnäller var nog de som inte heller röstade i Melodifestivalen.
Jag gillade Annas låt, den är otroligt mysig och långt ifrån så kass som alla påstår att den än. Finns ju faktiskt värre låtar och många fick komma med i Eurovision. Dock tycker jag inte det är en vinnarlåt och jag röstade faktiskt på Salem.
Men varför allt hat? Alla har väl olika musiksmak? Jag gillade inte riktigt Tysklands bidrag, men andra gör det och de var ju därför den vann också. Jag sitter väl inte och kallar de för kassa och en låt som inte borde varit med alls!

Det stora felet ligger hos svenska folket helt enkelt och egentligen borde kanske tävlingen göras om och att ett hundratal jurymedlemmar kanske röstar fram den låten som faktiskt är bäst och kan vinna!!!

Vi vet ju redan att när folket får rösta, så går det helt åt h*vete. De röstar på sin favorit även om låten inte är bra, just för att det är deras idol och då måste man ju rösta på han även om låten suger balle :P

Men att också sitta och säga "LÄGG NER SKITEN".. Jag men då kan vi ju lägga ner Hockey VM också för där vann vi ju inte heller :P snälla nån.

Källa:
Aftonbladet
Till top