Helt plötsligt var vi hemma igen

Photography, Vardag / Permalink / 0
Man hinner knappt med i svängarna för helt plötsligt var de fyra veckorna slut. Båten hem & sen var vi hemma. Och jag kan inte med ärlighet säga att jag är utvilad & redo för vardag igen. Jag vill fortsätta skrota runt i sommarklänningar, sova tills när vi vill, gå till stranden & äta kakor & bada hela dagarna.
Sen blev hundarna & jag lämnade själva nästan direkt haha. Barn är hos kusin i några dagar för jag måste jobba & pappa Henrik drog till Gällivare på jobb. Gabriel har nämligen ledigt en vecka till för att han skulle slippa gå på förskolan. Fritids börjar inte förrän näst nästa vecka nämligen.
 
Men en sak jag inte hade en aning om, det var att man ska säga upp förskoleplatsen om de börjar i förskoleklass. Hur ska man kunna veta sånt?? Ingen info nånstans om det. Vi började fundera när vi fick räkning nu från kommunen.Och när jag börjar läsa så ska man säga upp platsen 2 mån innan de ska sluta. Känns kul att betala full avgift & sen är han inte ens där nu :( hade kunnat göra roligare saker för dom pengarna. En ny höstgarderob till Gabriel t ex.
 
Hoppas ni har en fortsatt mysig söndag iaf. Det ska jag ha ♥
Till top