Under all kritik

Vardag / Permalink / 0
Bloggen har legat nere av oklara anledningar och jag kan säga att Blogg.se´s kundservice kan vara det värsta jag har varit med om. 2 veckors väntan på svar. "Rensa cookies & våra tekniker ska kika på det". 4 veckor senare har jag fortfarande inte fått något svar så jag tog saken i egna händer och lyckades hitta felet. Var inte raketforskning, men ändå något som de hade kunnat svara på rätt omgående när man har eget domän. 
 
Nog om det, för det gör mig bara förbannad.
 
Vi har haft sportlov här i Östergötland och vi spenderade den med vänner i deras stuga i Sälen. Hemskt hemskt mysigt. Massa snö och Gabriel lärde sig verkligen att åka slalom på riktigt. Jag själv åker inte pga dåliga knän, men jag blev otroligt sugen på att testa snowboard. Tror det skulle vara bäst för mina urhoppande knän faktiskt. Annars så var jag ute mycket och promenerade, fotade, lunchade vid backen och läste. En helt perfekt vecka om ni frågar mig. Kommer nog dyka upp lite bilder här under dagen, nu när jag kan blogga igen :) 
 
Är hemma idag med Gabriel eftersom han kräktes igår och helt plötsligt slog febern till med 39 grader. Tur att han inte fick det under veckan. Kan jobba hemma lite tack och lov :) för jobbet har jag saknat.
 
Ha en fin dag nu ♥
 
Henrik köpte liljor till mig innan vi åkte till Sälen. Ni kan ju gissa doften som slog emot oss när vi kom hem :D
Till top