7 små grader

Vardag / Permalink / 0
Brrrr är det enda jag kan säga om den här morgonen. Inte nog med att det blåser, det är iiiiiskallt ute också. Första dagen för denna höst som det är så kallt ute. Kom hem & tände direkt en brasa efter att jag hade lämnat Gabriel på skolan.
Lyckades även försova mig i 30 min & kastade mig upp ur sängen för att hinna iväg till skolan. Haha stackars Gabriel blev alldeles förvirrad när jag kom inspringande för att väcka honom. Kastade i oss frulle & sen iväg. Helt fantastiskt att skolan bara ligger några hundra meter från oss.
 
Covidtestet var negativt iallafall. Så det var bara en riktigt hemsk förkylning jag åkte på. Hostar fortfarande som bara den men imorgon ska jag äntligen få jobba första dagen efter nästan 2 veckor hemma med sjukdom. Hostan kommer ju sitta i ett antal veckor till, inget att göra åt. Får smyghosta när det inte är kunder i butiken haha.
 
Vad känner ni? Är ni redo för hösten? Vintern?
Jag är verkligen redo för hösten. Jag älskar den & alla vackra färger, tända ljus, tänd brasa, bada utebad med 38 grader i vattnet. Men vintern, den kan vi gärna gärna hoppa över. Älskar ju när det är suuuuuupermycket snö ute & när det är alldeles vitt, men hur ofta inträffar det nuförtiden? :(
Till top