Hejdå Augusti

Photography, Vardag / Permalink / 1
Vi fortsätter vara sjuka i familjen. Gabriels test visade negativt, precis som vi trodde. I fredags kväll började jag må dåligt. Hade känt mig varm på jobbet hela dagen men tänkte att det var för att det var 30 grader varmt ute & jättefuktigt. Men började må sämre sen på kvällen. Kände mig hängig, lite hostig, slemmig i halsen. Även Henke började känna sig dålig. Nu är det bättre. Lite slem i halsen bara som gör det jobbigt att sova på nätterna. Kom & gick fortare än jag hann med. Blir lite varm & trött när jag rör på mig mer också. Henke gjorde test igår dock för att se om han kan åka till Göteborg på torsdag på möte. Så nu är det bara & vänta. Känns som att vi blev snuvade på den fina Augusti som var pga sjukdom. Nu har kallare vindar dragit in & det känns tyvärr som höst ute. Är dom varma sommarkvällarna över nu? Har det sista sjöbadet tagits? 
Jag vill inte att det ska vara slut. Förbannade sjukdom. Men jag hoppas vi har gjort vårat nu och slipper mer sjukdom till hösten.
 
Gabriel hann börja första dagarna i skolan iaf & han ser väldigt mycket fram emot det varje morgon. Det är en glad, lycklig & trött pojk som kommer hem varje dag. Jag hoppas att han alltid kommer känna såhär inför att gå till skolan. Vår fina Gabriel.
Till top