Dåliga lungor & sol

Vardag / Permalink / 1
Solen skiner & gårdagen var verkligen magiskt varm. En liten försmak på vad som är påväg. Preciiiis när jag klev ur bilen påväg till jobbet så ringde de från Gabriels skola. Ont i magen & snorig. Var bara att vända hem och hämta. Men vi fick istället en väldigt mysig dag tillsammans. Idag är jag ledig & Gabriel är hemma med mig även idag. Snor vettesjutton om jag hör något av haha, men men. Allt för fridens skull och om jag ändå ska vara hemma så spelar det ingen roll. 
Varit ute större delen av förmiddagen, rensat i landet, hoppat studsmatta & njutit av lite sol. Dock inte lika varmt som igår & blåser isvindar. Men mysigt ändå.
 
Imorgon ska jag på återbesök med mina kassa lungor. Jag har haft astma länge & väl. Tillsammans med allergi för diverse pälsdjur. Så tyvärr ligger min kapactiet på ca 58% just nu. Så jag har gått på en behandling under några månader och har sprayat kortison + luftvidgande och imorgon ska jag tillbaka för att se om det gett någon effekt överhuvudtaget. Har ingen aning om vad nästa steg blir. Inte så spännande.
 
Nej nu ska jag inta soffläge & kika på när Gabriel ritar :)
Till top