Taste of strawberries..

Vardag / Permalink / 8
 
Kom hem till 2 kg jordgubbar igår :D har jag världens bästa fästman eller vad?? 
 
Inte haft en bra natt alls. Vaknade av att jag hade en riktigt konstig värk i magen, misstänker förvärk. Den var intensivare än något annat jag känt, dock gjorde det inte lika ont som när jag har mensvärk, som är rätt överjävlig kan jag meddela. Det var en annan sorts smärta. Gjorde ju ont naturligtvis. Vågade inte röra mig haha :P efter det hade jag lite mensvärk hela jäkla natten men nu känner jag ingenting förutom "punktsmärtan" bredvid naveln och foglossningen. Jätteskönt haha. Buffar annars för fullt i magen. Lugna buffar också. Inga karatesparkar utan gnessar lite hit och dit :)
 
Stänger för sista gången på jobbet idag. Känns verkligen wierd att gå hem efter att ha jobbat där i 4 år nu snart men samtidigt ska det bli så jäkla skönt. Kunna promenera någorlunda långt varje dag utan att behöva tänka på att jag ska jobba sen och kommer ha ont. Nu kan jag ha ont hemma ist :))
Hemskt spännande alltihop och ofattbart. Kan inte fatta att det ligger en liten människa i min mage. Undra hur mycket hår hen kommer ha? :D häftigt.
Till top