Ihjälskrämd..

Vardag / Permalink / 7
Visst är det mysigt att gå och lägga sig när man är nyduschad och precis har bytt sängkläder :) det är så mysigt och gosa ner sig och allting luktar så gott och fräscht. Vem känner inte igen den känslan??

Höll på att skita knäck när jag var ute med hundarna nu på kvällen också. Plötsligt kommer något "studsande" på vägen. Trodde de var en hund och började håva in mina. Men sen ser jag djuret vänder på sig och får syn på en vit jäkla rumpa. Rådjursjäkel haha. Skrämde ju livet ur mig. Här där vi bor, även om de är nära till skogen, så brukar man inte se rådjur och annat vilt nere vid husen så ofta. Men om man däremot åker ner till min svärmor så kryllar det av hjortar överallt. Både dagtid och kvällstid. Man blir inte förvånad över att se dom varje dag. Men här haha herregud jag blir ju så rädd.

Men nu ska jag gå och sova så det blir imorgon någongång :D en älsk kommer ju hem då. Puss pusss, nussa lugnt.

UPDATE.
Messade älsk och berättade att jag blivit skrämd och fick tillbaka detta: "Det var jag som skickade honom! Han heter Tusse och är ett skyddsrådjur! Natti älskar dig"
Naaaw

Den här bilden är tagen när vi var nere i Högsjö sist. Mitt på blanka dagen och vi räknade säkert till ett 20-tal hjortar som gick runt och smaskade.
Till top