Genomförkylt

Vardag / Barn, Foto, Naturfoto / Permalink / 1
I en veckas tid nu har Gabriel varit genomförkyld. Jag börjar få slut på ideer på saker att göra här hemma. Känner mig som världens sämsta mamma som låter honom spela så mycket som han gör just nu. Men vaaaad ska man hitta på? Läst böcker till förbannelse, spelat memory x antal ggr, spelat kort, spelat Vem Där, försökt bada bort basiluskerna, bytt rum till honom så att han nu bor i det större, pärlat pärlplattor, bakat muffins, spelat Nintendo Switch alldeles för mycket mm mm. Nu, har jag slut på ideer. Imorgon ska vi åka & hämta en studsmatta som vi köpt men det kommer ju inte bli mycket studsande på den just nu. Vart kommer allt snor ifrån? :'(
På måndag ska jag få gå tillbaka & jobba lite grann iaf. Men tack vare permitteringen så blir det inte jättemånga timmar tyvärr. Men alltid nåt.
 
Vad ska ni hitta på denna lördag? Och har ni nåt mer tips på saker man kan göra med förkylt barn som knappt får sätta sin fot utomhus just nu??
Puss
 
#1 - - Marie:

Fina bilder. Men så vart det här med på slutet, jag har ju tills förra veckan varit hemma med vår tös i 4 FYRA VECKOR för hon var också genomförkyld och hostan gav sig ej

Fina bilder

Svar: Tack <3 usch, och nu vill man ju inte chansa heller. Man stannar hemma för minsta lilla & det kan verkligen hålla i sig länge länge.
Sara Eriksson

Till top