Imorgon blir det inhandling av...

Shopping / Permalink / 12
Loreal Vitamino Color Shampoo och Balsam. Har provat Naturelle Lingon nu och håret blir som en risklump. Slitet och inge bra alls. Ska även slänga i lite färg och slingor på lördag så håret får tillbaka lite glans och utväxten försvinner och så får det ju gärna bli lite ljusare också hehe.

Provade Bed Head Brunette Goddess ett tag, men det gjorde mitt hår fett och tungt.
#1 - - Madde:

Ditt hår har blivit ljusare om jag inte ser fel.. jättefint! Hur fick du den fina färgen? Har brun-svart/svart som du hade innan och vill ha lite ljusare nu till sommaren...

#2 - - Sanna:

Det där shampoot har jag, lr den tog precis slut, men e riktigt bra.. får jättefint hår!

#3 - - Madde:

Jo det bästa är ju att gå till frisören som sagt. Men slinga upp det lite kan man ju alltid göra. Ja brunsvart är jättefint men jag orkar inte hålla på och färga utväxten hela tiden och låter jag den bara va så blir det så fult :P

#4 - - mtvthehills:

sv; Håller med ;)

#5 - - Jennie:

Hej sötis, hittat den guide till hur man får bild i kommentarsfältet och det funkade :DLänk http://luxurypink.blogg.se/2009/march/bild-i-kommentarsrutan.html

#6 - - MALIN - amor vincit omnia:

snygg blogg :)hoppas allt är bra med dig!

#7 - - MALIN - amor vincit omnia:

ja men det finns ju flera som har snygga eller hur? och för den delen har jag inte skickat det till MÅNGA, så.. men men!

#8 - - MALIN - amor vincit omnia:

SV: jo visst förstår jag vad du menar, absolut. men samtidigt är det många som har fina, så.. dock ska du också veta att jag inte skickar massutskickade kommentarer!din blogg var iaf skit snygg!

#9 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

den är riktigt snygg på. hon i affären hade den på och en vit kortarmad tröja under och vita leggings till. svin snyggt! sen ör det ju snyggt o ha den som den är också nu när man börjar bli brun :)haha ja, dom va riktigt coola. tänkte fixa ett par till mitt ragg sen :)haha ja det är ju bäst och be om ursäkt så det inte blir liv när man bor i sånna här lägenheter. jag va själv inne för första gången och klagade på min nya granne för 2 veckor sedan. hon spelar musik så högt att hennes bas hörs in till min granne på andra sidan!! jag hade tvn på högsta volym o hörde inte ens in tv då!! respektlöst!! det är en helt annan sak om man går in o säger att man ska ha fest o varnar lite innan.

#10 - - Sis:

Hehehe jo du får göra det ;)

#11 - - Jessie:

Vilken otroligt fin blogg du har!

Den snyggaste designen jag sett!

Är oxå dalkulla :)

Var är du från?

Nu till min fråga, den där "snirkliga" saken du har emellan varje namn under vila i frid, hur har du gjort den?Ha det så bra!Kram!

#12 - - Pauline:

du verkar vara jätte duktig på på blogg headers och så.

kanske skulle du kunna göra en till mig?

jag är inte alls nöjd med den jag har nu.

vore underbart om du hjälpte mig att göra en?

tacksam för svar. :)

Till top