A big scoop of Ångest..

Candis / Permalink / 8
Tror inte min kära älsk förstår hur mycket jobb vi verkligen har framför oss som ska fixas den här månaden + att jag jobbar nästan varje dag. Vad ska slängas? Kan vi ta med någonting överhuvudtaget? Hur får vi ner allting? Vad ska magasineras? Förstår han att det är ca 15 skåp som ska gås igenom? Alla tallrikar? Glas? Köksbord? Vad ska sparas, vad ska slängas? Ska vi köpa nytt? Som sedan ska slängas nästa gång vi flyttar? Mm mm mm mm.
Detta låg jag och tänkte på inatt, så de blev ju inte mycket sova för min del. Jag vill ha kontroll, eller mer kontroll än jag har nu iaf. Vi har i princip INGEN aning om vart och hur vi kommer bo där nere. Liten lägenhet? Stor? Ska vi leta lägenhet själva? Finns det möbler? Ska vi köpa möbler själva som vi sedan ska kasta igen när vi flyttar nästa gång?
På måndag får vi svar, så vi ska sättas och ner och skriva ner ALLT vi undrar över.

Vi skulle behöva 2 månader för att få allt iordning känns det som!

Nej lär gå och göra mig iordning nu. Har stängning idag på jobbet :) hoppas det blir lugnt och inte en massa konstigt och krångligt som ska göras när inte Karin är där hehe. Pöss pöss
#1 - - malin:

Jag förstår kaoset och ångesten!! Men ang. ditt tidsfördriv där nere, skulle du inte kunna börja som barnflicka/liknande hos någon familj samtidigt som du läser någon språkkurs? Lite engelska och tyska kan man ju göra sig förstådd på? Då lär du dig språket både hos familjen och på kursen samtidigt som du lär känna folk ju :)

#2 - - Ida:

Söt bild :DJag är inte avundsjuk på dina problem... usch vad jobbigt att försöka packa för så länge, speciellt när ni inte vet något om boende!Kramar Ida

#3 - - Linda:

Joo det finns ju en viss likhet :) Men jag förklarade mig nog lite dåligt där, det är just det att jag inte tycker om vita hundar :P Och ''ful'' var väl att ta i, men jaa.. Jag vet inte varför jag ogillar vita hundar :P haha. Träffade förresten en sån där vovve här om dagen, jääklar vad stor. Hade inte tänkr mig den där rasen så där stor när man ser på bild :P Tycker nästan att det är lite grand danoa (stavning?) över dom också :P I alla fall den jag såg!Gör flikarna som du tycker blir bäst du :)

Hm färger... Jaadu. Du får fria händer, bara det inte är rosa :)

#4 - - Sis:

Åh! kan inte du säga pappas fras "Ein beer und eine gekörvschnutt" iallafall en gång när du är där? :D

#5 - - maria holmgren:

Spännande! Ni gör det bra, min sambo skulle gärna vilja jobba utomlands men fegis som jag är så vägrar jag haha :) Du..tänkte om du hunnit kika på bloggen än? vet du vad som var felet? :) har tänkt köra igång bloggen snart, har faktiskt börjar klia lite i fingrarna! ha en bra helg!

#6 - - Katta:

Hej hej, vad kul o få se lite av världen :)

Förstår att de måste kännas osäkert o tufft, men de kommer bli en underbar upplevelse.En sak ja funderar över bara, hur gör ni med hundarna?

Om jag minns rätt så måste man börja förbereda med rabiessprutor ca ett år innan man åker, då dem måste fått ett speciellt antal innan man åker med vissa månaders mellanrum. Men jag kan ju mycket möjligt ha fel, var bara en tanke som slog mig.Hoppas ni får reda på vad som väntar er där nere, är det värsta som finns o gå o grubbla över sånt :S

#7 - - Nicole:

Jaa det är mycket planer. Speciellt för er som inte fick så mycket tid på er, jag har ångest nu och det är typ 3 år kvar :P

Man får ta det lite som det kommer, sånt som man inte kan förutsäga. Annars blir det kaos uppe i huvudet.

#8 - - emelie rommedahl:

jag är också en kontrollmänniska! hehe. men fan vad roligt :) och ja, vilken chans ni har fått. även fast de kommer bli lite jobbigt i början kanske så kommer ni aldrig att ångra det :)

Till top