Videoinlägg.. Trött Sara hehe..

Videoinlägg / Permalink / 17
Verkligen inte sprallig överhuvudtaget. Skulle behöva en rejäääääl massage, de hade varit najs.
Vi har klinkers i hallen hehe, det som fanns i badrummet ;)

 

Lite sovrum. Där tapeten har åkt bort ska vi försöka sätta upp en hylla. Förhoppningsvis hittar vi en som täcker allt och är rätt lång. Ikea, here we come :) och lampskärmarna ska bytas ut på en annan också.

Världens finaste spetsgardiner från Hemtex :D Big loooove!

#1 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

Där finns säkert någon hylla på IKEA som kommer täcka det :D

#2 - - W e b - L i n n . n o:

Så fin den engelen på siden er. :D Mye bedre en julekula. :P Er det deg som sitter inni der? :DSkal bli morro å se åssen det blir når dere har kommet i orden :D

#3 - - Blue Velvet:

KLINKERS!!!!!

#4 - - Marcus:

sv: Hehe inte lätt att tänka när man är trött. Menade att folk brukar ju glömma en hel del städning ;)

#5 - - Nellie:

Din blogg är så underbaar! Min nya favorit-blogg.

Du designar helt otroligt bra. <3

#6 - - Evelina:

Fin fint :D

#7 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh:

Stackars lite du verkar hel slut!:) Men vad skönt att allt gått bra och ni är nere!:) Ser framemot massa bilder sen när ni stadgat er!:) Massa lycka till gums och strunt i alla idioter!

#8 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Segt att tapeten inte är hel men bara att sätta upp nått där ju =) Det tråkiga är att plocka upp allting när man har flyttat. Men det är så skönt sen när man kommit i ordning. Hoppas att ni har det bra i allafall och att ni ska trivas =)

#9 - - Kia | Bloggdesign:

sv: Jaa, hon är helt underbar! <3 speciellt just nu när hon ligger och sover. :P

#10 - - Martina:

Förstår, men på ett vis är det bra att inte kunna fixa allt på en gång, då får man hålla på med det roliga längre. :)Jättefina gardiner. Ha en fin lördag!

#11 - - Tess:

Hehe inte flytta igen sen...? Det var ett hemskans flyttande. =) Hur kommer det sig att ni ska flytta igen sen? Det måste ju vara jättesvårt och hitta jobb för din del när det blir flytt så ofta...=/Nähä...nu blir det Kaffe, smörgås och ägg. (Helgfrukost) =)

Hoppas du har en fin helg trots stök..=)KRAM

#12 - - Molly - MOLKAN.SE:

Det mesta har redans skrivits... men så skönt att ni är nere och det håller på att fixa sig :) Möbler och annat sånt skit kommer ju, det tar ju sin lilla tid att fixa allt :PHoppas du inte är lika trött idag.Kramis

#13 - - Catrin:

Skönt å höra att ni har kommit ner och att allt verkar vara okej med er =)

#14 - - Michelle:

Åhh rosorna där på täcket gillar jag, har likadana :)

#15 - - Michaela / foto, design och vardagsliv:

gu va jag tycker om att se på dina videobloggar :) du är så rolig och säger så roliga kommentarer ibland " snikna kommentarer" haha! det lät så kul och du såg så himla glad ut då du sa det på nått sätt ^^ :D mer videobloggar tycker jag :Dkul att ni har kommit fram hela och börja få ordning! gillar erat sovrum faktiskt :) hihi! kram på dig!

#16 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Härligt att ni mår bra och att bilen fungerar :) Det är jättejobbigt att flytta och allt som har med det att göra. Tänk på när allt blir klart, hur stolt du kommer vara då! :)

#17 - - Elin - Design&Makeup:

ååh jag vill också flytta nu, jag blir helt ivrig och verkligen frågar sambon stup i kvarten om han fått mail om en lägenhet som vi ska få visning på. haha

Till top