Trött, kall morgon..

Vardag / Permalink / 5
Riktigt så man känner kallan gå igenom fönstrena även fast solen skiner ute. Brrrrr. Vad hände egentligen med sommaren? Den lilla bränna man hann få, innan jobbet började, är som bortblåst. Ska man börja hänga upp stickat i garderoben nu?? Nej vill inte det. Vill hänga kvar en sista stund i sommaren. Det gick alldeles för fort

Provade häxblandningen med vitvinsvinäger, honung och diskmedel nu också. Inte en enda jävla fluga är död. Kör nog med kokande vatten haha :D då kanske man tar död på några iaf. Det satt inga och väntade på mig iaf haha. Flugjäklar :)

Som alla antagligen förstår så ska lilla jag jobba idag, precis som alla andra dagar ;P idag är det även EXAKT ett år sedan vi åkte ner till Österrike och vill ni läsa mer om Österrike och hur min vardag var där, klicka er in HÄR.

Nu ska pluttarna ut på morgonrundan sen är det dags att knalla till bussen. Puss puss på er
#1 - - Ket:

Honung?! Testa med mest vinäger, en liten skvätt vatten och till sist en droppe yes diskmedel! Det har räddat oss denna månaden, sen kan man också som du skrev hälla kokande vatten i vasken men det tar inte bort alla flugor men d hjälper lit:) Lycka till!

#2 - - Anna:

Åh, det måste vara underbart att ha ett heltidsjobb! Fina pengar varje månad, träffa nya människor som inspirerar en varje dag:)

Men jag undrar, är själv hundägare,

hur funkar det med hundarna om dagarna?

Är dom duktiga på att vara ensam hemma?

Jag ogillar att lämna min ensam, mamma hjärtat gråter, men samtidigt så kan man inte tacka nej till jobb för vovvens skull?

Hur tänker du kring den frågan? Max antal timmar ensam?

Vore roligt o höra, kanske du stillar mitt dåliga samvete:)

Vänligen Anna

#3 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHFkosten:

Sommaren försvann alldeles för snabbt.. Hann inte ens få färg på kroppen pga. allt jobbande :(

#4 - - cecilia:

hej, jag skulle gärna vilja ha hjälp med en grej. kan du berätta vad textstilen som du har i din meny under din bild heter? jag vill verkligen veta, kramar<3

#5 - - a-mode50plus.se:

Kallt på morgonen , men sen är det härligt på dagen! T o m tunna handskar när jag cyklar till jobbet - är bara 8 grader! Får njuta av de varma dagarna så länge de varar.

Till top