- 20 grader ute..

Vardag / Permalink / 7
Hur kommer det sig att vi lyckats pricka in 2 stycken "rysskölder" och 2 snöstormar i våran resa till sverige?? :P haha måste ju vara en på tusen att sånt händer egentligen.

Imorgon kommer de faktiskt dyka upp en liten designtävling :) hör och häpna. Än är inte undrens tid förbi haha. Slängde ihop en nu ikväll, tänkte det kunde vara skoj.

Älsk ligger och kollar på debatt :) knasen min. Blir en tidig kväll för oss, vi ska åka och lämna honom vid tåget vid halv sex imorgon bitti, uschan och så kommer de vara superkallt också. No fun alls. Hoppar han hinner med flyget som går sen också. Man vet ju inte alls hur tågen är nu när det är så himla kallt ute.

Skulle bara visa att jag lever hehe, hoppas ni får en fortsatt mysig kväll. Puss

#1 - - ebba:

sv: okej, då får jag hoppas på turen då alltså? :D

#2 - - Sofia Werlin - viktminsking:

Så fin bild :)

#3 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Nominera din favorit Inspirations Blogg!:

Haha vilken "tur" ni haft, haha!

#4 - - Emmie:

Hej Sara!åhh, läser din blogg varje dag, är en av mina stora favoriter.. men kommer på mig själv att kommentera alldels för sällan.. det blir det ändring på nu.. hoppas du trivs den tiden du nu är i Sverige.. Förstår att det kan vara jobbigt att flytta mot sin vilja så långt..Kramar..

#5 - - Josefin:

Det är samma för både produktbilder och modellbilder. Tror inte heller att de letar runt som fån men man vet ju aldrig. Kanske inser de i framtiden hur mycket pengar de skulle tjäna om de börjar ge alla bloggare som använder deras bilder böter. Haha.

#6 - - isabell:

varsegod, vad göru då :)?

#7 - - INSPIRATIONSTYLE ~ Inspiration, Lifestyle, Allmänt:

Åh vilken vacker blogg! Helt underbar..

Tror du att du kan visa hur man gör ett hjärta innan "har kommenterat.." längst ned i alla inlägg? Det skulle vara guldvärt, jag har letat runt på varenda sida känns det som!

Kram! :)

Till top