Eurovision Song Contest

Musik / Permalink / 8
Jag måste faktiskt få yttra mig lite nu. Ni som sitter och säger att Anna är så jääääävla kass. Varför skickade sverige då dit henne?! VARFÖR röstade folk på henne så pass mycket att hon vann?! Och om man dessutom inte själv röstade på sin favorit i Melodifestivalen ska man väl för fan inte gnälla heller?! 90 % av de som gnäller var nog de som inte heller röstade i Melodifestivalen.
Jag gillade Annas låt, den är otroligt mysig och långt ifrån så kass som alla påstår att den än. Finns ju faktiskt värre låtar och många fick komma med i Eurovision. Dock tycker jag inte det är en vinnarlåt och jag röstade faktiskt på Salem.
Men varför allt hat? Alla har väl olika musiksmak? Jag gillade inte riktigt Tysklands bidrag, men andra gör det och de var ju därför den vann också. Jag sitter väl inte och kallar de för kassa och en låt som inte borde varit med alls!

Det stora felet ligger hos svenska folket helt enkelt och egentligen borde kanske tävlingen göras om och att ett hundratal jurymedlemmar kanske röstar fram den låten som faktiskt är bäst och kan vinna!!!

Vi vet ju redan att när folket får rösta, så går det helt åt h*vete. De röstar på sin favorit även om låten inte är bra, just för att det är deras idol och då måste man ju rösta på han även om låten suger balle :P

Men att också sitta och säga "LÄGG NER SKITEN".. Jag men då kan vi ju lägga ner Hockey VM också för där vann vi ju inte heller :P snälla nån.

Källa:
Aftonbladet
#1 - - Camilla - Webdesign & Foto:

Så sant!

Hatar när folk ska hålla på så där, jag gilla också Annas låt, dock trodde jag inte på den i stora finalen men jag klagar inte för jag röstade heller inte på någon annan fast jag tror att om någon annan hade vunnit hade Sverige kommit längre.

#2 - - Kristina:

Jag håller med dig, de är för mycket snack om det hela, det värsta var nog trycket på anna innan också, "hon måste klara det annars är det slutet på hennes karriär" eller vad de nu skrev (orkar inte engagera mig i esc) Förut gillade jag att kolla på det, men sedan började de dela upp programmet i 72 (bara en liten överdrift ;) ) och sedan har det förlorat sin charm helt.

Jag röstar inte, kollar inte, bryr mig inte nu längre, Om de började bry sig om låtarna igen som de gjorde förr så skulle jag nog bry mig också.Sv; Ja alltså en tant som är ute och plockar blommor!? De är sjukt. Jag såg förra avsnittet av efterlyst och de var fördjävligt det med, då de torterat en gammal man för att komma in i hans kassaskåp och försökt skära av hans finger och lämnat han naken i kylan. Så j*vla förbannad blir jag!Tack så hemskt mycket :D

#3 - - Sandra:

Kunde inte sagt det bättre själv! ;0)...nu har jag inte följt just den här omgången...men generellt håller jag fullständigt med!

#4 - - Angelica:

Jag gillar inte det nya konceptet alls, utan är så där äckligt konservativ vad gäller ESC - det ska vara schlager helt enkelt! Därför tittar jag inte ens längre :D För jag har ju valet ;)

#5 - - eliise:

aha okej, det va rätt dyrt ändå..

#6 - - Catrin:

Håller med. Anna gjorde sitt bästa hon kunde, låten var precis den samma som svenska folket röstade fram och bara för att hon inte kom till final så blir den automatiskt helkass och Anna är sämst haha Det är typiskt oss svenskar.

#7 - - Jennifer:

håller med dig helt och hållet! (yttrade mig faktisk om detta också för några dagar sen ;) ahh man blir sååå trött på allt folk som påstår en massa....

#8 - - Towe (towe.webblogg.se):

Håller verkligen med dig fullt ut! Jättebra inlägg! :)

Till top