Marabou Orient

Gott & Mindre Gott / Permalink / 10
Ingen direkt smaksensation. Tyckte inte den smakade så himla mycket pistage eller dadel. Helt okej med andra ord. Saknar jordgubbschokladen som dom hade för några somrar sen. Den var ju så himla goooood. Varför fick inte den komma tillbaka för??
#1 - - Malin:

Jaaa jordgubbs-chokladen var ju mumma!! Föråt mig nästan på den till slut när den fanns.. Nej denna nya Orient kommer jag inte prova..dadlar låter inte lockande...Men pistasch är ju gott iof :)

#2 - - Malin:

fan också. Choklad..........

#3 - - Blue Velvet:

Den såg riktigt god ut ju!!!

#4 - - Tommy:

Sv: Ja det var den verkligen!Den chokladen vågar jag mig inte på att smaka, även en chokladälskar som jag har mina begränsningar.. Dadlar är nog ett av de värsta som finns

#5 - - Sessan:

Den där ska då inte jag smaka, tål tyvärr inte pictage :/

Jag gillade den där med crunch eller va de heter.

#6 - - Suzy puzy:

Ja gud! Jag saknar också Marabous sommar. :( Ett tips är att det brukar finnas naturgodis med vitchoklad och jordgubb i. Den är också dögod. :)

#7 - - Gabriella:

Åhhh, den har jag inte sett i butik här hemma! men ska hålla utkik. Älskar pistage, men synd om det knappt smakade varken dadel eller pistage. Tack för tipset iaf, ska hålla utkik ;)

#8 - - Linda:

Åh jag som älskar pistage, undrar om den är något för mig. Fast smakar den inte så mycket så är det ju lite tråkigt givetvis. Tack för tipset ändå! :)

#9 - - N I N A:

Jag hade typ ett beroende för två år sedan, marabou amigo tror jag den hette.. ÅH så god! Äter inte choklad just nu, men min stora favorit är polka, MUMS :)

#10 - - Jennifer:

ja marabou sommar var himla god, önskar med att den kom tillbaka!

Till top