Var normal?

Vardag / Permalink / 7
Myskväll framför tv:n och en hög med kartonger :P härligt haha. Kikar på Ullared, ni anar inte hur mycket jag skulle vilja säga om dessa människor som de visar. Är någon av dessa normala?? Skrämmande är vad det är och nej jag vill inte åka dit överhuvudtaget efter att ha sett programmet men någongång ska väl vara den första antar jag! Påstår inte att jag är bättre, men någorlunda normala människor kan väl ändå få vara med i programmet?

Undra om vi kommer hinna åka till lägenheten imorgon. Hoppas hoppas. Man är ju så nyfiken på att se den när den är tom och de som bodde där innan inte har sina saker där längre.

Herregud vad jag mår illa just nu :( de vill verkligen inte släppa heller.

#1 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

TV har inte plats med normala människor. Inte tillräckligt med 'underhållningsvärde' i det. Tydligen. Själv tycker jag det skulle kännas som en nyskapande idé, men så länge folk kollar på skit serveras det skit. Så är det.

#2 - - Malin:

Ang. Ullared så förstår jag vad du menar :) Men nej det är inte alls så i "verkligheten" .. Jag åker dit flera gånger per år och inte nångång har jag vart med om att det vart folk där som "utmärkt" sig nåt speciellt. Så dit får du/ni åka..dom har hur mycket kul som helst att shoppa där!! :)

Kram!

#3 - - Blue Velvet:

Jag har nog missat inlägget... Men ska ni flytta?

#4 - - Hemmafru I Florida:

trillade in och lämnar ett spår :)

allt bra med dej??

#5 - - Sofia:

Haha...visst kan man tycka att dom är halvkonstiga,....men jag faktiskt älskar Ullareda som shopping. Du måste pröva iallafall...som du sa...någongång ska vara den första ;)

/Sofia

#6 - - Sanna:

Hur roligt skulle programmet bli om "Normala" människor skulle vara med?

Jaaa vad kul, hon köpte ett läppstift och pratar om dynga..

Roligare med personer som bjuder på sig själva och blir påställda..Men alla är vi olika!

#7 - - linnea:

skitsnygg design! Och din blogg är grym!

Till top