2012 - Året som gått.. September - December

Utmaningar & Listor / Permalink / 3
Fick en högre position på jobbet :D kändes/känns verkligen härligt när man kämpat och blir belönad för det slit man har gjort. Var duktig och bakade min första egna bröd hemma. En bedrift om ni frågar mig som aldrig har tid haha. Vi klev in i hösten och det var bara att inse att sommaren var över.
 
 
Zamme fyllde hela 7 år, lilla plutten. Överkom en stor rädsla i form av att ta blodprov, dock med hjälp av Emlasalva, men det är ju ändå en bedrift haha. Köpte våran älskade älskade dröm till säng. 
 
 
Såg konsert med Brad Paisley :D härlig kväll. Åkte på en riktig drömsemester till Thailand. Där kom jag även över en hel del rädslor som jag haft. Allt från hygien till kryp i sängen till att snorkla. Jag är väldigt väldigt känslig för sånt.
 
 
Kom hem från ett härligt Thailand och hade/har fortfarande ångest. Jag vill verkligen tillbaka. Blev upphöjd ännu en position på jobbet :D och jobbade väldigt mycket de sista två veckorna.
Firade jul hemma hos mina älskade föräldrar, första gången på ca 3 år. Och Zamme fick ont i ryggen igen & Whisky var inlagd en natt.
 
 
Så för att summera året litegrann.
Det har varit väldigt lugnt. Inte alltför många nedgångar som det annars brukar vara. Så nu får vi se vad 2013 har att bjuda på :)) förhopppningsvis blir det ett händelserikt år tillsammans med min älskling och våran lilla familj.
#1 - - Mary:

Gott nytt år :D Fina bilder :) Kram

Svar: Gott nytt år :D:D tack tack <3
Sara Eriksson

#2 - - Mary:

sv: tack :D <3 Kram

#3 - - Joysan:

Åh, här var det längesen jag kikade in! Hoppas allt är bra med dig! Vilken härlig resa ni har gjort och vad kul att du klättrar i karriären 😊. Grattis! Ha en fin helg! Kram/Joy

Svar: Det var det verkligen :D känner på mig att det kommer bli ett härligt år redan nu :D hoppas du har en trevlig lördag. Kramis
Sara Eriksson

Till top