Snart så, snart är våren här :D

Vardag / Permalink / 7

 

John Mayer has done it again Shadow Days.

Trodde det skulle ligga ett platt litet paket till mig på golvet i hallen när jag kom hem idag. Men ICKE. Snuvad på det idag igen :P har nämligen beställt ett nytt, litet blingbling skal, eftersom rosskalet pajjade och inte finns att köpa längre. Bara hoppas att det dyker upp imorgon ist. När man väntar på något gott får man alltid vänta en mindre evighet känns det som.

Slutade tidigt idag. Välbehövligt eftersom den lilla sjukdomen i kroppen gör mig lite småtrött. Thank gooood för Ipren, annars hade det inte gått. Sovmorgon imorgon också, tummen upp. Tror det är vad min kropp behöver, lite sömn bara :)

Solen värmer otroligt idag. Tog faktiskt båda vovvarna samtidigt på en promenad, så Zamme fick röra på sig ännumer än vad han brukar få göra. Gick bra, förutom att alla skulle vara ute och promenera med sina vovvar haha inte så konstigt kanske, man ska ju passa på när det är fint väder. Z & W blir bara lite småjobbiga när de ser andra hundar, småhundssyndrom kan man väl säga :P pluttar.
Det går framåt med lillen också. Vi tar det lugnt lugnt lugnt och han har sitt täcke på sig när vi är ute så att han inte blir kall om ryggen. Inte lätt att hålla det lilla yrvädret lugnt, en hel vetenskap, man lär ju förutspå vad han tänker göra och vart han tänker göra skutt mm :P

Puss puss
#1 - - Tommy:

Det är verkligen underbart att det blir varmare och varmare nu ..

Var ute med våra vildingar i dag på promenad och fotade lite och det där med småhundsyndrom känner jag allt igen, våra blir galna när det kommer andra hundar, men dom är bättre nu .. Nu reser dom bara ragg och kan skälla ibland, men Chanel börjar uppföra sig och kan vara tyst ..

#2 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Ja jag förstår det :) Håller med, är trött på vintern. Dock har du ju förtur du som bor så pass lång ner :)

#3 - - Pilla:

Krya på sig!!!!

Kram

Pilla

#4 - - Twixy:

Inte bara ett småhundssyndrom tyvärr :P blir tokig på de där me min hund, tror jag prövat allt nu för att få han sluta, men nu har jag gett upp ;P

krya på dig!

#5 - - Marie:

Underbart att våren är på stormsteg

#6 - - Tommy:

Sv: Ja det är helt otroligt att de felsta små hundar är som dom är, envisa snuttar!

#7 - - Laura Michaela:

Oh mysigt :)

Till top