Händelserik dag..

Vardag / Permalink / 3
Trodde det skulle bli en lugn ledig dag men ett samtal till vårdcentralen slutade med ett besök också. Nu får vi se om proverna visar något. Och ja, jag ville ha Emlasalva eftersom jag är sjukligt nålrädd och hade inte tagit blodprov sen jag var superliten. Om ni visste hur många sjukhusbesök och nålstick jag har i ryggen så skulle ni kanske förstå bättre :) men sköterskan var fruktansvärt duktig och jag kände ingenting vilket var skönt. Så nu var det över och det känns skönt att ha fått det gjort efter alla dessa år haha. Dagens hinder överstökat haha.
 
Strax iväg och ansa barret lite. Behövs innan vi ska resa, annars blir det bara ännumer slitet och då ska ännumer kapas av tillslut och imorgon blir det lite färg som ska i också :)
Så nu ska jag ta en mysig promenad med vovvarna innan och suga i mig lite frisk luft. Pussen
#1 - - Isabell / Keilys.org - Illustration & design:

Har också nålfobi, eller ja när dom ska ta blod. Sprutor klarar jag av. Men dom hittar aldrig mina ådror i armen, och får alltid så sjukt ont och de är obehagligt. Så dom brukar få mjölka mina fingrar såvidare de inte är kris! Fått gå igenom mycket prover och sådant när jag var liten med. Så vet hur de kan va :/ dock inte i ryggen.. Kram

Svar: När de ska ta blod är allra värst. Kanyler helt enkelt. Stick i fingret, inga problem. Jag har fobi för allt som har med sprutor att göra, men börjar långsamt övervinna rädslan :)) tack vare vaccinationer för utomlandsresor mm.Förhoppningsvis blir det en piece of cake om några år <3
Sara Eriksson

#2 - - Marie en Småländsk Dalkulla:

Skönt att det gick bra med nålen

Svar: :)) det var verkligen skönt. En liten sten föll från mina axlar.
Sara Eriksson

#3 - - emma-isabella:

Skönt att det gick bra. Jag gillar inte heller att ta blodprov. Vart skrämd av en sköterska i yngre dar och spände mig så jag svimmade. De få gånger jag måste ta prov har jag alltid emlaploster ;)
Jag är 28 år ;)

Kram

Till top