Till en viss gräns..

Gnälligt / Permalink / 4
 
Nej nu har jag fått nog av att vara ensam hemma. Det kryper i kroppen på mig & jag är så trött & grinig på allt. Kan inte sova normalt. Jag är verkligen ingen ensamperson egentligen. Visst några dagar, men 1 vecka, då orkar jag inte ens med mig själv längre. Dessutom har våran ComHem?!box sackat ihop. Orkar inte ens ge mig in i om det är batterierna eller nåt annat skit, vi har inga hemma ändåså. Vilket betyder att det bara är filmer & serier som jag kan kolla på. Friends har jag kollat klart på, började kika på SATC men tröttnade. Vad fan ska jag kolla på??
Kanske är lite hormoner iblandat över min irritation också. Och det faktum att jag inte är så sugen på att gå ut med hundarna i pissregnet för femtioelfte gången med en som vägrar skita och fick hålla sig i 24 h igår. Kanske låter elakt, men jag vill inte gå, ute, i mörkret, vid halv tio på kvällen, runt hela samhället för att han vägrar sätta sig för att gräset är blött.
Ge mig styrka någon..
 
Och kan det snälla sluta regna någongång så kanske man skulle orka sig ut på en promenad??? UTAN HUNDAR!
#1 - - Smäm:

Skickar över några batterier, ben & jerry och tar ett varv me hundarna (om det bara gick) :)

Svar: Haha tack <3 det hade gjort min dag, det kan jag lova.
Sara Eriksson

#2 - - Tommy:

Det där med hundarna förstår jag. Prada den lilla vita djävulen är exakt lika, hon går och går och det händer inget. Och det sjuka är att när det regnar vill hon inte gå ut, och är man ute så tar det hundra år för henne att ta sig fram! Dessutom, i går kväll vägrade hon bajsa på hela kvällen så i natt hade hon hoppat ner från sängen ( asahög ) och lagt en tolle på toalettgolvet.

Svar: Samma som russeln hos oss. Dessutom small det ute för ca 3 månader sen, så nu är han rädd när det är mörkt ute, vilket är 2 promenader om dagen nu när det blir mörkt vid fyra :P Tack och lov så krämar han ju inte inne hahaha, något positivt iaf ;D
Sara Eriksson

#3 - - Linda:

Jag kan inte låta bli att inte reagera. Har man köpt hund så lär man ta hand om den på bästa sätt. Vi har valt humd men hunde har inte valt oss.

Jag har sjölv humd så vet hur jävligt det kan vara.

Tycker inte heller att man bara ska gå ut så hunden får göra sitt behov o sen in igen. Hundar behöver motion.

Jag är helt säker på att du redan vet om detta, men ibland behöver vi påminnelser.

Svar: Jag kan då tala om för dig att mina hundar får inte gå ut och sedan in igen. Minst 3 ggr om dagen, en halvtimme-timme åt gången, MINST, gör man då inte det man ska, nej då får man faktiskt hålla sig!Hundar behöver motion, men den motionen sköter man på dagen och inte vid nio-tio på kvällen?! Eller är du ute 1-2 h på kvällen också?Jag går inte bakom huset & låter dom kissa och sedan in igen. Det är ordentliga promenader, så du kanske ska ta reda på fakta innan du antar att man inte är ute tillräckligt!!

+ har man då en hund som är rädd för mörker eftersom folk har smällt smällare som han är livrädd för, hatar när det regnar, hatar när han blir blöt, då spelar det ingen roll heller hur länge du går, han kommer ändå varken "motionera" eller göra det han ska utan han kommer krypa efter dig!!
Sara Eriksson

#4 - - Isabella Berger - Fotografi:

Förstår att du tycker det är jobbigt det där med hundarna! Har inte hund själv men jag rider, lite samma sak där när det öser ner, inte roligt alls men ändå gör man det. Håll ut bara :)
Jag vet inte vad för typ av serier du brukar tycka om men du kan ju försöka kika på Vikings, The 4400 eller Defiance kanske ^^

Svar: Vikings & The 4400 har jag sett redan :) Defiance började jag kolla på men tyckte den var tråkig och dåligt gjord :)) tack för tipset ändå.
Sara Eriksson

Till top