Last night in Gothenburg..

Vardag / Permalink / 3
Då var det dags snart för sista natten i Gbg.
Kommer bli rena drömmen att bo i nya lägenheten. Utan att vi bett om det så har de installerat diskmaskinen och tvättmaskinen i nya lägenheten. Bytt kakel i köket och bytt en massa inne i badrummet :D kommer bli så häftigt. längtar tills vi kommit iordning så jag kan få visa hur vi bor.
Igår var vi hemma hos några vänner och åt lite mat och de bjöd på världens sötaste hejdåtårta. De har ju också fått en liten bebis så det känns extra tråkigt att lämna då.
Ikväll ska vi hem till ett par andra vänner, som OCKSÅ dom fått bebis haha :D babyboom 2014 var det ja. Så ska vi äta en massa gott och bara ta det lugnt.
Imorgon ska vi på BVC och MVC och sedan packa ihop det sista och H ska köra sin sista dag på jobbet, sen bär det av till Norrköping :))) HÄFTIIIIGT.
 
Nu var det visst en liten människa som vaknade här hemma :) världens sötaste lilla människa ♥
#1 - - Caroline Dahlén:

Såg att det är Norrköping ni ska flytta till! Jag ska ner dit i sommar, skulle va sååå kul att ses och kanske få fota dig lite? ;)

Svar: Ja det stämmer bra :D:D ja men klaaaart. Är vi hemma så ska vi naturligtvis träffas och det skulle vara en otrolig ära att få bli fotad av dig <3
Sara Eriksson

#2 - - Mamma/mormor:

Lycka till nu. Kommer snart o hälsar på Er😍. Puss o kram

Svar: Ja det måste ni 😄 pussar
Sara Eriksson

#3 - - Zarah-Lou:

Alltså hahahahaha!
Tror jag är lite lätt bloggskadad.. ang. flytten så tänkte jag "bara hon har samma bloggadress så att jag hittar in!" xD

Svar: HAAAHAHA 😄 underbart du.
Sara Eriksson

Till top