I Dalarna..

Vardag / Permalink / 5
Passar på att sitta vid datorn medans Mini-me ligger och sover. Är hemma hos mamma och pappa och har varit det i ca 1 vecka nu. Ska stanna en vecka till och då utan H som är hemma och jobbar :) känns verkligen konstigt att inte ha honom här och jag kan inte ens föreställa mig hur han tycker det är att vara utan G. Jag hade inte klarat det. Snutte.
Här är det fint väder idag och det är verkligen underbart att kunna sitta ute på altanen och pyssla med datorn. Lite mer frihetskänsla än hemma i lägenheten. Även fast våran lägenhet är underbar så saknar jag verkligen att ha en balkong.
Snart är lilleman hela 5 månader också. Dags för 5 månaders vaccination. Isch.
 
Näää dags för lite fika känner jag :) puss puss
#1 - - MissManic:

Har kollat din blogg nu och jag måste säga att jag älskar dina bilder och då det faktum att du låter din sov vara lite anonym.
Alla andra lägger ut närbilder på sina barn - barn som inte ens har valt att hamna ute på internet

Svar: Men vad snällt sagt. Tack så otroligt mycket. Jag tycker inte han behöver vara på internet innan han ens vet vad det är för något <3 även om jag ibland gärna vill visa honom så försöker jag hålla mig. Det finns en tid för det också :) Tack igen.
Sara Eriksson

#2 - - Madelene Englund:

Så söta bilder:-)
Va tiden går fort

Svar: Tack :D jaaa alldeles för fort <3
Sara Eriksson

#3 - - Marie:

Ohh mysigt att vara hemma hos sina ett tag, förstår att det är avkopplande också, roligt för dina också att få lära känna G =D

Svar: Ja verkligen :)) hehe ja mormor här hemma är väldigt lycklig just nu, vilket är förståeligt :D
Sara Eriksson

#4 - - Cherie | Börja Spring:

Härligt att kunna vara hos familjen och njuta av tillvaron. Förstår saknade av balkong. Är själv tacksam över att vår nya lägenhet har stor balkong :D

Svar: Balkong har alltid varit ett måste, men nu på senare så har ingen av lägenheterna haft balkong konstigt nog.
Sara Eriksson

#5 - - Joysan:

Oj vad långt hår du har fått :). Håller helt med kommentaren om att det är bra att låta sitt barn vara lite anonym, så kommer jag också göra sen :)

Svar: Ja det växer som ogräs även fast jag tappar enoooormt just nu :)Det finns tid även för honom att välja själv om han vill synas eller ej :))
Sara Eriksson

Till top