Smurfarna..

Mini-Me / Permalink / 17
Har velat ha detta till bebisen sen jag såg den hos Linda Blom :) ett tag med andra ord. Alltid tyckt den var så dyr, som med allt annat i princip. Men igår när jag kom hem ifrån jobbet så stod den på sängen. Hur underbar pappa kommer inte H bli?? Han hade passat på när han såg att den var billigare på en sida. Bortskämd trollunge redan :D
Har kikat på många gym men tyckt de varit så tråkiga och kala på nåt vis. Gillar att det är så mycket pryttel på Smurfarna och sen kan du ju köpa till saker också vilket är helt perfekt + högre kanter på den.
 
Även Zamme blev kär i smurfarna och hade nog gäääärna velat få busa med en av mjukisarna som dinglar :D
 
#1 - - Sofia:

Nämen, så sött :-)

#2 - - JUNITJEJ:

Ungen kommer att bli helnöjd!

Svar: Det tror jag med :D
Sara Eriksson

#3 - - Elin:

Åh vilken söt!

Svar: Visst är den :D
Sara Eriksson

#4 - - Nelia:

Vilken fin! Er liten kommer att älska den med alla fina färger och smurfar! :)

Svar: Visst är den :D tror det också. Mysbebis.
Sara Eriksson

#5 - - Marie:

TSIII också bloggat om mitt gym idag, verkar vara tumme upp på den av Isabellev;)

Svar: :D låter braaaa det hihi. Det är ju så sött och mysigt.
Sara Eriksson

#6 - - Louise:

Åh vad söt!

#7 - - Amanda Andersson:

Tycker också de är så söta! Vi har valt ett med Mumintrollen som är minst lika sött :) när är det dags för er? :)

Svar: :) mysigt. Den 14:e April är det beräknat. För er då??
Sara Eriksson

#8 - - Johanna:

Åh så fint!! Mina föräldrar har sparat babygymmet jag hade som liten så det kommer vi ha till vår bebis. Det är som en gungställning man ställer över en filt på golvet eller i sängen. På ena gungan sitter Musse Pigg, den andra Kalle Anka och i mitten är det en spegel som hänger. Och så är det lite andra saker som går att snurra på mellan de fyra benen. Älskar verkligen Disney så det kommer bli perfekt^^

Svar: :) det är ju perfekt. Mamma och pappa har nog också massor av bebissaker från mig uppe på vinden, gäller att hitta allt bara haha. Det är en heeeeel del prylar där uppe :D
Sara Eriksson

#9 - - Tess:

Fin blogg du har! Smurfarna var mina favoriter :) Allt bra med dig ?

Svar: Tack :) allt är bara fint. Själv då?
Sara Eriksson

#10 - - Charlotte:

Gud så söt! :)

Svar: Visst är den :D
Sara Eriksson

#11 - - Amanda Andersson:

Vad roligt! Inte långt efter oss. Jag har BF den 9/3, så det är snart dags! Har du börjat förberedelser osv? :)

Svar: Näää det är verkligen inte långt efter :D det går fort nu också. Hinner ju inte alls med. Ja allt är i stort sett klart här hemma med spjälsäng, tvättade kläder mm mm. Funderar på att packa lite i förlossningsväskan idag :) man kan ju iaf börja haha. Har du förberett nåt?
Sara Eriksson

#12 - - Amanda Andersson:

Och snabbare lär det gå, iallafall efter BF, haha. Längtar så jag kan spricka. Ja, jag har tvättat det mesta i klädväg säng och allt sånt har jag haft färdigt ett ganska bra tag med tanke på att jag aldrig kan hejda mig, haha! Nja, lite har jag packat ner, men bara till bebisen. Väntar lite till vad jag skall ha med till mig själv. Har du något tips på något särskilt som bör packas med? Har du skrivit förlossningsbrev? Förlåt för alla mina 100 frågor, men det är roligt att prata med ngn som är i ungefär samma fas som en själv ju! :-)

Svar: Känns skönare att ha det mesta färdigt ändå, man vet ju aldrig vad som kan hända :) Jag har verkligen inga bra tips, försöker läsa mig till på olika listor på google och vad andra berättar och så. Packade ner tvättservetter & bodys idag haha, det är det enda.
Nej jag har inte skrivit nåt än, vet inte riktigt vad jag ska skriva om jag ska vara ärlig hahaha. Tycker sånt är så himla svårt. Lär kika på några exempel på nätet och sen försöka klura ihop nåt :)
Ja det är klart det är skoj när fler är gravida :D känns som att 2014 är ett riktigt babyboom år. Har massa vänner som ska ha också :D och fort går det. Snart är bebisarna hääär.
Sara Eriksson

#13 - - Amanda Andersson:

Ja precis, men minns i början av januari när jag tänkte "om en månad ca skall jag börja förbereda och tvätta" och nu är det dags liksom. Ska snart installera ISO-fix:en i bilen också. När man gör allt sånt så känns de verkligen mer verkligt och nära på nått vis, eller hur? Jag fick tipset av en kompis som födde nu i januari, hon tog med sig sitt baby-nest dit vilket jag inte hade tänkt göra från början, men det var uppskattat av hennes pojke där iallafall. Har du börjat tänka mkt på förlossning ang. smärtstillande, ställningar osv? Vi har inte ens börjat på kurser ännu, de kör igång nästa vecka. SENT tycker jag, men förhoppningsvis går februari fortare då också hihi. Har aldrig läst din blogg innan, utan klickade in när jag såg smurf-gymet, vart bor du nånstans osv? :)

Svar: Haha ja nu går det ju bara fortare och fortare :) råkar ju köpa nya kläder hela tiden också som måste tvättas haha, det tar aldrig sluuuut.:) vi har inte ens hämtat ut barnvagn och allt det än, är lite småsugen nu för jag vill ut och testa den. Man borde få hyra barnvagnar och ta hem och prova.
Ohhh, då ska jag också ta med mig vårt också, kan vara skönt för bebisen att ligga i den än helt ensam i plastlådan.
Jag vill köra bara lustgas och försöka med profylaxandningen, sen får vi se :) och mycket stående så att inte bäckenet trycks ihop, sitta på pilatesboll också om det finns. Men det är ju sååå lätt att säga innan, men det är vad jag funderat på iaf :)) du då?
Ojj, vi går sista nu på torsdag, men några i min grupp är ju i v 36 och mer :) känns lite tråkigt att dom kurserna är över. Vad ska man hitta på nu de sista veckorna? haha :D

Jag bor utanför Gbg :) och du i Landskrona om jag inte såg fel?
Sara Eriksson

#14 - - Amanda Andersson:

Åh, de är så lätt att köpa massa fina gulliga små kläder! Man kommer ju inte hinna använda allt förren de är för stora för dem heller - jag har köpt i större storlekar i de jag tycker är jättefint så att man kan ha det senare/längre haha.
Ja, precis :) så tänkte ta med vårt också, blir lite extra mysigt för dem. Jag har inte tänkt så jättemycket på själva förlossningen mer än smärtlindring, vill också ha så naturligt som möjligt men klarar jag inte det så är jag öppen för medicinering. Ah, vilken vecka är du själv i? Haha ja dagarna kan bli lite långa ibland, men glöm inte bort att ta det lugnt också, även om det ibland kan kännas drygt !

Ja, vi bor i Landskrona :) så vi har perfekta promenad-platser nu när våren är på ingång. Både skog & hav. Mysigt! Längtar ihjäl mig.. hihi.

Svar: Ja det är ju det :D Då tänker vi likadant. Kör så länge det går och så länge det känns bra och jag känner att jag har kontroll någorlunda iaf. Sen vet man ju aldrig vad som händer :)
Har du skrivit något förlossningsbrev än?
Jag är i v 32 (31+5)

Åhh låter härligt :) här har vi en uuuunderbar skog som ligger bredvid, lite svårt att gå med barnvagn där kanske haha, men det finns ju grusvägar också :) känns som att vi får bebisar en bra period och är påväg bort från snön och det kalla :)
Sara Eriksson

#15 - - Amanda Andersson:

Ja precis, det känns lättast att gå in med en öppen inställning också. Jag pratade lite med min BM om det, och hon tyckte att det lät bra. Så jag har skrivit lite om det på mitt brev. Men skall läsa de ett par gånger till innan jag bestämmer mig för att det är klart. Ja, verkligen perfekt tidpunkt + att vi mammor får ett par månaders förberedelse inför sommaren ändå trots att vi varit gravida i 10 månader! Skönt ;) haha. Har du mycket krämpor osv?

Svar: Ja man lär ju det :D haha man vet ju inte alls hur det kommer att vara så. Gud jag måste verkligen börja skriva ett, men vet inte hur jag ska börja. Det ska bli sååå skönt att få ha bebis under sommaren, slippa alla tjockare kläder :D
Har foglossning, känner i magen efter muskelinflammation + punktsmärtor också i magen runt naveln haha :D inget mer än dock, tack och lov. Har du haft några krämpor??
Inte långt kvar för dig nu va?
Sara Eriksson

#16 - - Amanda Andersson:

Ja precis - förra året var min kusin höggravid under de varmaste månaderna. Är glad att jag slapp det, för GUD vad det måste varit jobbigt. Usch, tur att det snart är över och du får ha bebisen hos dig istället! :) Nej faktiskt inte, har verkligen haft en problemfri graviditet, det var väl lite foglossning där i slutet när jag slutade jobba i mitten av januari, men annars ingenting. Vanligt så som ont i svanken såklart men det är nog lite också för att jag har ett tungt fysiskt jobb som påverkar så det har jag alltid. Nu är jag ute och går ca 30-45 minuter nästan varje dag (främst om det är fint väder förstås :)). Nej idag är det 10 dagar till BF, har både sammandragningar och förvärkar så hoppas verkligen att han väljer att titta ut liiiiite tidigare ;)

Svar: Jag tyckte det var jobbigt i början när det var varmt ute & jag mådde fruktansvärt illa. Ville bara ha snö och lägga mig i då haha.Åhhhhh lyckost. Känner mig såååå less på att ha ont hela tiden, att jag måste planera mer efter hur min kropp mår, vad jag ska göra under dagen.
Och GRAAAATTIIIIIS :D
Sara Eriksson

#17 - - Amanda Andersson:

Jag kände samma sak! Det var HEMSKT! Juli-september var upp o ner för mig, fram tills man "kunde" avslöja det. Speciellt på jobbet var det extra tufft haha! TACK så hemskt mkt! :-) han är så gooo!!


har ni kollat upp kön förresten? =)

Svar: Hahaha jag skyllde på stress & magkatarr när jag mådde som sämst på jobbet haha :D Inte många pregodagar kvar innan vi själva har en liten nu.
Nääää vi glömde fråga :D blir en överraskning hihi.
Sara Eriksson

Till top