Tio saker..

Utmaningar & Listor / Permalink / 1
1. Jag är otroligt fascinerad av rymden. Att vi är så små i ett så stort universum. Att det finns miljarder med galaxer och vi bor i en av dessa :D helt fantastiskt och samtidigt skrämmande. Kort och gott, vi kan inte vara ensamma, helt omöjligt.
 
2. Serier ur det verkliga livet, så att säga, tilltalar mig inte alls. T ex House of Cards, Greys Anatomy mm. Jag vill ha fantasy, zombies och allt som inte hör det vanliga livet till :) jag lever i det dagligen och behöver inte se mer av det haha.
 
3. Min dröm just nu, är att bestiga Kebnekaise. Henrik har gjort det och sen dess vill jag med. När drömmen ska uppfyllas, återstår att se.
 
4. Besatt av läppglans. Ja så såg det ut för några år sedan. Vette sjutton hur många jag hade och köpte nya konstant. Jag har nu bytt ut den besattheten mot nagellack hahaha och har kastat säkert några hundra läpprodukter som blivit gamla.
 
5. Om jag fick flytta vart jag ville, inom Sverige, så skulle jag bosätta mig på Gotland. Utan tvekan. Gotland känns som mitt andra hem efter alla somrar där och så har vi ju stugan där nu också. Men det är långt ifrån familjen, lite dåligt med jobb så jag får nöja mig med att spendera tiden där under vår/sommarhalvåret.
 
6. När jag var liten bet jag otroligt mycket på naglarna. Hade bara små stumpar. Rätt wierd att beroendet bara försvann och de nu är starka och växer så det knakar. Har inget som helst sug efter att bita på dom heller. Uäck.
 
7. Så fort ett barn skriker eller är ledset så blir jag på helspänn och är beredd på att springa och ta hand om det. Aldrig känt det innan. Men sen minimänniskan kom in i mitt liv så har det växt fram rejäla "skydda-känslor".
 
8. Jag kan knappt kolla på tecknad film utan att ögonen tåras. Men i verkliga livet när allt är skit så är det svårare att få fram gråt. Men sätt igång en Disneyfilm eller Astrid Lindgren, ge mig 5 min, sen grinar jag utan problem :P haha.
 
9. Det "konstigaste" jag ätit är baraccuda. Smakar typ makrill :)
 
10. Jag har varit beroende av lypsyl sen jag var barn. Varje kväll måste läpparna smörjas. Sämsta någonsin. Måste hitta nåt nytt, mer naturligt att smörja in med på nätterna. BiOliv kanske?!
 
Vid kärlekstunneln, Visby, en underbar vårdag.
#1 - - Sandora:

Menar du att du inte ens ser på Empire?!! o.O Eller Orange is the new black???

Svar: Nope. Orange har jag sett :) typ enda jag gillat som varit just "verkliga livet" serie som fortfarande går på tv :)
Men föredrar fortf icke-verkliga-livet-serier haha.
Sara Eriksson

Till top