Halsfluss..

Photography, Vardag / Permalink / 5
Snön föll över Norrköping igår och svepte in hela landskapet i en enda stor Narniavärld :D Det är ju så vackert. Hellre lite snö på marken än barmark alla dagar i veckan.
Annars är allting ganska lugnt. Åkte på halsfluss och käkar penicillin just nu. Kände mig dålig i torsdags. Fick sen feberfrossa på natten och sjuuuuukt ont i halsen. På fredagen ringde jag VC och fick komma dit. Penicillin i 10 dagar. Japp, tack tack. Sjukt vad det bara slog till direkt. Har aldrig haft det förut. Och nu känner jag nästan ingenting längre, så imorgon ska jag ääääntligen tillbaka till jobbet där julruschen är i full gång. 
 
Nu ska Zamme ut på en liten prommis och kanske lite bus i snön. Puss
 
#1 - - Helene:

Tack för din kommentar :)Vill också ha en narnia värld hos mig!! :o Krya <3

#2 - - Madelene Englund:

Fina bilder men stackare att du åkte på halsfluss :-( krya på dig fort. Kram

Svar: Tack så hemskt mycket <3 ja den var verkligen inte rolig haha, usch. Tur det gick över relativt snabbt.
Sara Eriksson

#3 - - JUNITJEJ:

Fantastiska bilder!

Svar: Tack <3
Sara Eriksson

#4 - - Mirre:

Så fina bilder, och älskar muggen, hua för halsfluss

Jag är också tillbaka på blogg.se igen =D, disar nouw nu

Svar: Tack :) ja det var verkligen inte roligt.Välkommen tillbaka :D
Sara Eriksson

#5 - - Anonym:

Hej! :) jag var en aktiv bloggläsare för några år sen och då var din en av dom jag följde. :) Halkade in här nu och jättegrattis till barn och allt! Kul att du fortfarande bloggar så att man kunde få en update. ;) Men jag måste bara få fråga.. hade inte ni 2 små hundar? Jag är lite smårolig i såna små liv och har fortfarande inga barn men 2 små rara dvärgpincher grabbar har jag. :) I alla fall så blev jag bara fundersam på om jag hade blandat ihop dig och nån annan eller om det var två och nu har du bara en kvar .. tack för en hel del trevligt tidsfördriv! Ta hand om dig och familjen och allt vad dett kan vara ! MVh Anneli

Svar: Halloj.Tack så hemskt mycket :) ja det har hänt mycket nu under några år. Tiden bara går och går.
Jo vi hade två små hundar. En av dom fick flytta till en annan familj av olika privata skäl. Han lever dock inte längre :'( utan gick bort för inte så längesen.
Så det stämmer nog att det var jag med de två små hundarna <3
Sara Eriksson

Till top