Sociala barn..

Candis / Permalink / 3
På eftermiddagen var vi i parken. Busade, grävde i sanden, åkte rutschkana. Var inte mycket barn eller föräldrar ute men sen kom en mamma, med ca 4-5 barn i olika åldrar. Mini ser dom komma springande och han är inte sen med att försöka ta kontakt.
Han är otroligt social, hjälpsam och vill gärna vara med andra barn och leka + inbjuder andra till lek.
Men idag blev jag uppriktigt ledsen för hur andra barn beter sig. 
Han står bredvid alla när de åker i rutschkanan och frågar "Vi åka allihopa tillsammans?" Ingen svarar. Alla ignorerar honom. Han frågar säkert 2-3 ggr och ingen svarar. Han frågar högt och tydligt. Han hinner inte ens åka och ingen släpper in honom.
 
Sen finns det en "cykelcirkel" med plats för runt 6-7 barn att cykla. Alla barnen springer dit. Mini knallar också efter. Alltid lika glad. Och då säger ett av de äldre barnen: "Du får inte vara med.."
Mini står bara och tittar på dom, medans de ska börja cykla. Men går ändå fram och hoppar upp på en av cyklarna för att hänga med. Det fanns ju plats. Då springer alla barnen därifrån igen utom en av de minsta och en tjej som han fick cykla lite med.
 
Det gör mig så ledsen.. "Du får inte vara med"..
Varför lär man inte sina barn att alla får vara med? Det är som bäddat för mobbing redan vid tidig tidig ålder. Och det gör mig så förbannad också att föräldrar inte faktiskt lägger sig i mer i vad deras barn säger. För mamman stod precis bredvid. Dock med näsan i sin fucking telefon!
 
Jag har själv varit utfryst under många år i skolan. Jag vet hur jävla ont det gör. Det är något jag aldrig kommer glömma. Och att se Mini bli utsatt för en form av detta, redan vid 2,5 års ålder. Det gör mig helt tokigt jävla arg och ledsen..
Jag hoppas verkligen att han alltid kommer vara den goa lilla glada killen. Den starka individen som han är. Jag kommer göra allt i min makt för att det kommer att förbli så också ♥
 
Allt för mitt barn..
#1 - - Ida:

Jag bör så berörd då jag själv har en kille som nästans är lika gammal som dig. Och jag blir så ledsen när det ska börja så tidigt. Men samtidigt blir jag förbannad över att föräldern inte ingriper.. grr

Hoppas att han fortsätter vara den starka individen:)

Svar: Ja det känns ju inte jätteroligt att det redan ska sättas igång och frysas ut. Sen kunde ju jag också sagt nåt, men jag blir lite tafatt i sånna situationer tyvärr =/
Det hoppas jag med <3
Sara Eriksson

#2 - - Madelene Englund:

Fy va hemskt och jag blir riktigt arg när jag läser detta. Föräldrar idag lär icke sina barn någonting och har näsan i sin jäkla mobil. Söta mini som vill leka med alla och med ett stort hjärta <3

#3 - - JUNITJEJ:

Fy så tråkigt! EN sådan go´unge du verkar ha!

Svar: Ja det kändes inte alls roligt =/ jobbigt när man vill skydda honom från allt, men inte kan.
Sara Eriksson

Till top