Cleaninglady..

Vardag / Permalink / 2
 
Känns som att jag inte gör annat än att städa när jag är ledig. Och jag jobbar verkligen alldeles för mycket nu egentligen. Jag är ledig idag, sen kör jag ca 14 dagar i sträck. Men sen är jag ledig 6 dagar eftersom vi ska åka på min lillasysters bröllop och Henrik ska samtidigt på älgjakt så vi stannar lite längre än bara över helgen.
Men när sjutton ska lägenheten hinna städas? Ja jag har en man och nej han har inte riktigt samma standard som mig hur rent det ska vara.
Har tvätt-tid idag och har redan fått ett utbrott på skiten när jag köpte två sköljmedel istället för ett av varje. Och jag har verkligen inte orken att gå tillbaka en gång till och handla.
Det är helt enkelt inte riktigt min dag idag.
 
Var sååå nära på att få tag i biljetter till Kent i Linköping ikväll också, men det blev tyvärr inget. Känner mig lite ledsen i hjärtat. Men jag får leva med att jag iaf sett dom en gång när de hade tältturnén och kom till Borlänge.
 
Sitter just nu och väntar på att Mini ska somna så jag kan kuta ner till tvättstugan och se om tvätten är torr. Men det verkar som om han ska köra en inte-sova-dag-idag -.-
#1 - - Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg:

Vad härligt att jobba på Rituals, ÄLSKAR deras produkter<3<3

Svar: Det är riktigt roligt måste jag säga :D och produkterna är verkligen fantastiska <3
Sara Eriksson

#2 - - Anonym:

Haha min sambo hävdar att han inte hinner förrän jag redan städat 😛 😂/carro

Svar: Hahaha den är ju trolig också :D
Sara Eriksson

Till top