Big changes

Vardag / Permalink / 3
 
Hej på er.
Dagarna bara går och går. Snart kliver vi in i februari och för mig innebär det en stor förändring. 2017 började med buller och bång för mig. Och nästa vecka kan jag titulera mig som butikschef på Rituals. Ett vikariat tills ordinarie kommer tillbaka :D och sedan väntar en tjänst som assisterande bc efter det. Jag är hemskt hemskt glad och tacksam. Detta känns helt otroligt roligt. Är enormt peppad inför detta.
Otroligt mycket att lära men det kommer gå jättebra. Det tvivlar jag inte en sekund på :)
 
Ikväll är jag ensam hemma. Bara jag och Zamme. Jag jobbar hela helgen så pappa och barn passade på att åka över till farmor och farfar. Skönt att de bor så nära så att de kan åka dit när jag ändå jobbar hela helgen. Älsklingar.
Jag njuter av att inte göra nånting och dricka te.
Sitter och för över alla bilder från mobilen :) sånt behövs också göras. Skulle grina sönder mig om alla bilder, av någon anledning, skulle försvinna. Hemska tanke.
 
Vad gör ni denna lördag??
#1 - - Erika:

Spännande!! Härligt med ett sånt vikariat.

Svar: Ja det är verkligen häftigt :D
Sara Eriksson

#2 - - Sandra:

Åh grattis, tror du passar utmärkt som butikschef :)

Svar: Tack så hemskt mycket :D
Sara Eriksson

#3 - - Joy Gustavsson :

Åh vad roligt! Stort grattis till tjänsten! Att vara bc är sååå roligt, älskar utmaningarna det ger och att se människor växa! 😊

Svar: Ja verkligen roligt :D det är verkligen en utmaning och kommer bli väldigt intressant att få uppleva den tjänsten ett tag :DTack så hemskt mycket :D
Sara Eriksson

Till top