O K T O B E R

Vardag / Permalink / 1
Nåt hände med min hårfärg. Hemskt.. Jag ville ha lite mörkare, men köpte en alldeles fööör mörk färg. Så nu är det typ rödsvart. Håller mig lugn med färgningen ett tag nu, men saknar verkligen min röda färg som jag hade. Inte varit så impulsiv med att byta nyans för jag vet ju att det aldrig blir bra, sen ett snedsteg och se vad som hände haha.
Idag är jag och lilleman hemma för jag är sjuk. Känt i bihålorna att nåt varit på gång och nu vägrar det ge sig. Massa te med honung och mysa under en filt i soffan kanske gör susen.
 
Hösten är verkligen här nu. Har levt i förnekels länge nog nu och när löven nu börjar ändra färg så kan jag inte förneka det längre. Det är verkligen höst :( hösten är vacker, det är vad som kommer efteråt som jag inte gillar. Vintern har sin charm också, i typ 1 vecka, sen räcker det haha.
Är ni en höst/vinterperson??
 
 
#1 - - Jessica Högberg:

Du är lite snål med bilden på din hårfärg men det lilla jag får se ser bra ut! Vinter... snö över jul och nyår är ok, så barnen får ett vitt jullov men sen... brrr...

Svar: Haha ja jag är ju inte helt nöjd med färgen så visar inte gärna haha.:) ja det är ju skoj för barnen iaf, men som du säger, brrrr
Sara Eriksson

Till top