Sjukdom & hundar

Photography, Vardag / Hundarna, Höst, Norrbottenspets, Starbucks / Permalink / 0
Fascinerande att alla mina förkylningar börjar likadant. Först känner jag nåt i bihålorna och sen går det ner i halsen och lungorna på mig. Ont i halsen nu och torrhosta och känner mig lite som en påse skit. Men igår satt det mer i näsan. Underbart.
Tänk att Oryx är över ett år nu också. Tiden gick verkligen fort och det har inte varit en dans på rosor. Har tappat räkningen på allt han bitit sönder. Leksaker, skor, tapet etc. Skit OCH kissat inne på Gabriels rum. Tydligen kan norrbottenspetsar vara helt galna när de är små. Henke pratar med en hel del och vissa har fått superlugna hundar och andra har varit helt galna med sitt bitande och alla hyss. Men jag hoppas att det börjar ordna upp sig nu, men ni kan ju ana hur mycket jag, ärligt, faktiskt hatat den hunden. Börjar bli bättre nu som sagt och kan även tänka mig en Mini-Oryx i framtiden, OM han blir en bra jakthund vill säga :) men det tror jag. Han är superduktig på att spåra redan nu och är bara ett år.
Snart fyller gammelvovven 13 år också. Still going strong, men jag blir mer och mer nojjig över att han faktiskt snart inte kommer finnas. Jag kommer bli förkrossad och jag tror även Gabriel kommer bli otroligt ledsen när den dagen kommer. Dom är verkligen bästa vänner. Gosar, leker & han är så mån om att Zamme får allt och lite till.
 
Men nu ska jag lägga mig i soffan en stund. Försöka samla kraft på nåt vis.
 
Till top