Under bigaråträdet

Photography, Pälsklingarna, Vardag / Foto, Höst, Löv / Permalink / 3
Älskar vår trädgård med det enorma bigaråträdet. På våren blommar det och hela trädet blir vitt. På hösten faller alla löven och bildar ett gult täcke på gräsmattan. Helt fantastiskt vackert att fota. Så igår fotade jag hundar, barn och mig själv under trädet. Passade på att fota oss och Zamme. Man vet aldrig. Om 10 dagar så blir han ändå 13 år gammal. Allt kan gå så enormt fort. Blir gråtfärdig vid tanken av att inte ha honom här. Usch.
 
Igår kväll blev det även en mysig AW/födelsedagsmiddag med gänget också :) åt min vikt i mat och creme bruleé. Godaste efterrätten om ni frågar mig haha. Var så mysigt att få komma hem till mannen sen. Känns jobbigt när jag tänker tillbaka på hur jag mådde under det här året. Det känns så avlägset nu, som att det inte hände mig, att det inte var jag som mådde dåligt, utan någon annan. Jättekonstig känsla. Att jag faktiskt hade funderingar på att lämna allt, lämna honom. Nu kan jag inte, för mitt liv, förstå hur jag kunde tänka så, hur jag kunde må som jag gjorde.
 
Idag har vi möblerat om lite hemma. Gjort iordning i Mini-Me's rum och fått lite mer struktur. Även fixat inne i gästrummet och krattat löv, igen :D haha.
 
#1 - - Sandra K:

Skönt att du mår bättre. Har också haft stunder i livet då allt är skit. Bra att det vänder till det bättre igen. :) jättefina bilder hörru! ❤

Svar: Tack, ja det är verkligen skönt. Ja dippar hamnar man alltid i, men har aldrig varit så djupt nere som jag var nu. Var rätt otäckt. Men samtidigt är det en enorm erfarenhet att ha mått så pass dåligt. Då känns allt helt fantastiskt när man väl kommer ur det. Tack så jättemycket :D
Sara Eriksson

#2 - - Beatrice Jakobsson - Fotograf :

Vilka fina bilder! :)

Svar: Tack fina du :D
Sara Eriksson

#3 - - Angelica Wåhlin:

Wow, vilka fantastiskt vackra bilder!

Svar: Tack så hemskt mycket :D
Sara Eriksson

Till top