Inatt föll snön tung

Vardag / Permalink / 1
Och vi lär oss aldrig att köpa en redig snöskyffel. Vet ni hur tungt det är att skotta med en sketen spade?? Behöver ju inte gymma iaf. Alltid nåt.
Pappa och barn är borta och leker hos en kompis och jag passar på att göra det jag brukar när jag är ledig. Plocka och städa *gäsp* 
Imorgon börjar en ny period i jobbet också. Har fått ett BC vik på 4 månader som sätter igång. Det sköna är att jag inte kommer behöva jobba så mycket helger eventuellt. Tänk att få ha lite fredagsfeeling igen. Nu blir det ju lite hipp som happ med den känslan eftersom jag vanligtvis jobbar varannan helg.
 
Sitter och funderar på att ta en prenumeration på Photoshop. Just nu har jag ingenting på datorn och jag känner ju att jag verkligen behöver det. Dock binder man upp sig på ett år och det känns lite halv onödigt ändå. Vettesjutton hur jag ska göra. Nu redigerar jag bilder i mobilen och skickar sen över dom på datorn. Men det blir inte riktigt samma kvalle på det. Störande. Beslut beslut.
 
Hoppas ni får en mysig dag i snön iaf :) Puss
#1 - - Denise Taylor:

Tycker det är så värt att prenumerera på photoshop. Gjort det i några års tid. Du får alltid senaste versionen. Skulle aldrig klara av att redigera från mobilen hahahaha :P

Till top