Coral Dawn

Photography, Vardag / Roses / Permalink / 1
Vi har en enorm rosbuske på baksidan som växer hit och dit. Jag har inte vågat klippa i den men kände att, fasiken, jag måste ta tag i det där. Så nu har tant gått med i en grupp på facebook där de är jätteduktiga på rosor. Nu vet jag äntligen vad sorten heter. Coral Dawn. En klätterros som blommar långt in på hösten. Så till våren ska jag försöka beskära den.
Kanske märks att jag har saknat att blogga?? Skrivit mer nu än på hela året haha.
Lilleman sover & jag sitter framför tvn. Henke jagar en sväng. Imorgon är det en ny vecka och allvaret börjar igen. Vill vara ledig mera..
#1 - - StrongMama:

Vilken vacker ros! Vackert namn också faktiskt. Tänk att de kom ut igen, är det inte så att rosor bara växer ut en gång per säsong eller vad det va.? Kanske blandar ihop de med andra.

Härligt att du fått tillbaka viljan att blogga mer. Jag älskar att blogga men ibland är det svårt att hitta motivation såklart. Kram fina och ha en bra dag.

Svar: Visst är den otroligt vacker :D det kan nog stämma. Kanske haha. Är en riktig rosnewbie. Älskar att denna blommar hela sommaren in på hösten. När första frosten kommer brukar vi fortfarande ha knoppar på busken.
Ja motivationen tryter mer än en gång. Bloggat i närmare 12 år nu och det är inte helt lätt att komma på vad man ska skriva om :) men brukar tänka att de som vill läsa, läser även om det är tråkig läsning :D Ha en fin dag du med. Kram
Sara Eriksson

Till top