På Öjn under semestern

Photography, Vardag / Gotland, Solnedgång, Vallmo / Permalink / 3
Vi valde att åka till stugan i år på semestern, trots pandemi & skit. Vi är mer isolerade här, än vad vi är i Norrköping. Håller distans. Tvättar och spritar händerna och åker inte runt så mycket. Gör vi det så är det till ställen där vi kan vara utomhus. Men jag förstår inte endel människor. Tränger sig i köer, beter sig som om allt vore frid och fröjd. BACKA FÖR I HELVETE MÄNNISKOR!! 
På båten var det 500 pers, och den kan ta 1600 pers. Tycker dom skötte det väldigt bra och man hade i princip ingen kontakt med någon.
Just nu är inte vädret med oss, men vi myser inne just nu. Tanken på att köpa fler sällskapsspel har slagit oss ett antal ggr. Antingen spelas det bilspel på playstationet som vi har med oss, eller så kör Gabriel på sin Nintendo Switch. Blir lite tråkigt i längden.
Verkar som att vädret ska ordna upp sig lite nu till veckan iaf, men det ska blåsa storm fram till torsdagen. Det blir en grop på stranden om vi väljer att åka dit.
 
Hur väljer ni att göra på er semester nu??
 
Var rädda om er därute. Puss
 
#1 - - Ida :

Känner igen mig, sonen håller på mycket med minecraft på ipaden eller SoNic på ps4. Såg att ni spelade monopol elektronisk, har funderat på att skaffa det då sonen gillar monopol skarpt;).
Vi ska åka till öjn i augusti så det låter bra att ni inte märkte av folket på färjan. Vi har samma tänk som er att vi ska försöka vara ute så mycket som möjligt. Och sprita händerna mm.

Ha en skön vistelse på Gotland 🐑

#2 - - Marie:

Ja synd att vädret inte är det bästa, men så ljuvliga bilder och bra att det gick bra på båten. Hoppas att det går bra när vi ska åka också. Ja synd då folk inte fatta och inte håller avstånd, trögskott liksom. Så vackra bilder. Vart har ni stugan på Gotland?

#3 - - Nicole:

Fina bilder du tar!

Svar: Tack så mycket 🙂
Sara Eriksson

Till top