Lungorna

Vardag / Permalink / 2
En liten uppdatering på lungorna.. 60% låg kapaciteten på nu. 2 % bättre hade det blivit av sprayen. Så nu har jag fått en ny. Inte en i pulverform eftersom jag nämnde att det känns som att allting fastnar på tungan. 2 spray, 2 ggr per dag fram tills i september.
Biverkningarna, ska vi prata om dom? Alla pratar om Covidvaccinets biverkningar, har ni snälla läst biverkningarna på vanliga läkemedel? Alvedon? Ipren t ex. Det är riktigt skrämmande.
Henrik låg sjuk förra veckan också & smittade mig samtidigt. Tack och lov en rätt lindrig förkylning men jag blev orolig över att det var biverkningarna på sprayen haha.
Innan vi blev sjuka så hann jag även komma igång med att löpa igen. Dock bara sprungit 2 ggr än så länge haha. Helt död efteråt & träningsvärken ska vi inte prata om.
Ska försöka ta mig ut även idag. Tack och lov att jag har Henrik som peppar & hjälper mig. Han har riktigt bra tips på bra sätt att springa så man inte får ont och för att det inte ska bli så jobbigt.
Försöker göra så mycket jag kan för att göra de stackars blåsorna i kroppen, lite bättre. De hade åldern av en 75 åring... Behöver jag säga mer? Hemskt. Obehandlad astma är inte att leka med.
 
Nej nu ska jag ställa mig och göra muffins, för imorgon är det någon som fyller hela 7 år här hemma :D älskade, fina Gabriel.
 
#1 - - NINEMILE:

Kan du kontakta mig?
F.knutssln@gmail.com
Kram

#2 - - Ninemile:

Förlåt f.knutsson@gmail.com kram

Till top