Januari

Vardag / Permalink / 0
Så svårt att hänga med hur snabbt allt går.
Julen samt nyår är över. Julen plockades bort i förrgår. Bara en naken plastgran står kvar & alla lådor ska upp på vinden. Vår spahelg kom och gick. Vi räknar ner dagarna till Thailand nu och även dom kommer swisha förbi.
Vi firade julen hos Gabriels farbror och sedan åkte vi uppåt Dalarna på Juldagen för att fira med mormor & morfar. Lugn & skön jul och den gick ju så fort. Jag hann inte få någon julkänsla i år heller. Men mysigt var det och jag tror att Gabriel blev nöjd med sina julklappar.
 
Nyåret firades med vännerna på gatan. Nyårsmiddag och en massa bubbel såklart. Glittrig klänning dagen till ära och sen var vi hemma igen vid klockan ett. Det har sina fördelar att de bor ett hus bort ifrån oss.
 
Förra helgen åkte vi på spa i Varberg med samma vänner. Hemskt mysigt. Tog lite behandlingar, sov, badade, drack & åt gott och bara hade det trevligt tillsammans.
 
Så nu kör vi lite allvar i ca 3 veckor till, sen åker vi till värmen och bara njuter i 2 veckor. Vi bokade om ganska omgående efter att Gabriel blev sjuk så nu håller vi varenda tumme att han håller sig frisk och pigg :)
 
Nu är det helg och vi skulle åkt med Gabriel till The Box men det fanns inga rum tyvärr, så det blir en dag hemma. Kanske lite bio och annat men annars lugnt.
 
Hoppas ni får en riktigt fin helg och Gott Nytt År om än lite sent ♥
Mitt älskade Borlänge och mitt barndomshem så fint rött i den vitaste snö.
Till top