=D baby är häär

Vardag / Permalink / 5

Äntligen har älsklingen kommit =D och hundarna slogs som bara den nyss, usch Zamme är verkligen en elak liten vovve, tro det eller ej!

Blir sista inlägget för idag, nu ska jag mysa med honey =D trevlig Valborg. Puss

image1762

Himla skit =P

Vardag / Permalink / 3
Åker ner till Kuppan i godanro för att handla mitt älskade fodral =P då är skiten stängd. Räknas som lördag idag, hade inte en tanke på det. Ringde sis.. "Ja men de är ju Valborg" Määähh, varför sa du inget innan jag åkte för?? Himla onöööödigt.. Så får åka med Baby imorgon istället.

Sitter nu och väntar på att klockan ska bli typ kvart i för då ska jag åka ner och hämta baby.

Här är nagellacket jag köpte idag =)) inte riktigt helt turkost utan är lite lila skimmer i också, men hittar inget annat så de får duga så länge =))
image1763

Backpacker mördare

Vardag / Permalink / 4
Såg precis ett program om en mördare som bara mördade backpackers. 7 st dog innan de fick tag i idioten. Han fick livstid och kommer aldrig ut igen. Jag tänker iiiinte luffa i andra länder, inte ens i sverige. Finns alldeles för mycket sjuka människor ute i världen!

Ska strax ut med hundarna, känner mig helt yr i skallen =S vet inte vad det är, ska nog ta och dricka lite vatten, har bara druckit ett glas juice idag =P mina njurar mår nog jättebra, NOOT!

Baby sitter på tåget till Borlänge nu också =D miiiiiie..
image1761
Till top