Fredag, gran & ledig dag

Vardag / Permalink / 0

Barnet sover lite lunch och jag passar på att sörpla i mig en latte i vanlig ordning.
Julkänslan fortsätter lysa med sin frånvaro. Precis som snön. Nästa år tänker jag nog gå all in på rött i pyntningen. Kanske är det som gör det?! :D

Väntar på att Henrik ska komma hem också. Då ska vi nämligen gå och köpa en gran. På tiden nu ju. Får se om den kommer att få vara orörd? I think noooooot haha. Får nog köra bara plastkulor i år att för att vara på den säkra sidan.

Börjar bli lite fundersam om det kanske är dags att säga tack och godnatt till bloggandet ett tag. Skriver aldrig nåt intressant längre, bara nagellacksinlägg och vardag. Vill inte lägga ner helt. Får se vad som händer. Kanske jag skulle flytta tillbaka till Blogg.se?! 

By myself

Vardag / Permalink / 0

Den här veckan går inte tiden åt till så mycket mer än jobb och familjen. Är ledig imorgon och sen är det 4 dagar i rad som gäller. Sen är jag ledig från ons-sön :)
Henrik åkte ut och jagade nu när jag kom hem. Är inte avundsjuk alls. Rätt mysigt att sitta hemma, framför tvn, med en kopp te. Glodde på Ernst förut. Hade gärna velat haft hans inredning hemma här. Man får ta lite pö om pö. Men det är mysigt att titta på iaf.
Ute är det "regndimma", eller hur man nu ska förklara det. Riktigt mörkt och tråkigt. Snön?! Vart håller du hus??

Bilderna är från i söndags när det var tredje advent och Mini fick sin adventspresent :)

China Glaze - Meet Me In The Mirage

Nails / Permalink / 0

Ett vackert roséfärgat lack :)
Lättapplicerat och jag älskar verkligen färgen. Kommer vara extra fint i sommar till ett par bruna händer också. Haha nu börjar jämförelserna med vintern och sommaren.

3 lager + Orly Bonder + Seche Vite Top Coat

Till top