Dancoly Hair Spa Rose Produkter

Makeup & Skönhet / Permalink / 4
Dessa produkter luktar såååå otroligt gott. Rosor, det säger väl allt?
Dock gillade mitt hår inte dom alls, det blev väldigt torrt. Men jag använder det ändå just för doftens skull och sen är det ju perfekt att använda när håret blir mättat på produkterna ifrån Tigi som jag köpte :D
Det var väldigt drygt och man behövde ingen stor klick för att schampot skulle löddra och samma med balsamet. Önskar att mitt hår hade gillat det mer bara.
Det kommer även en recension på Moisture Maintenance & Lavender Shine Serum lite senare eller imorgon.

Dessa produkter finns att köpa hos DANCOLY!

Produktbeskrivning:
Rose Shampoo skadat hår

Schampo för skadat hår som återfår syn lyster.
Baserad på en mildare formula av botaniska extrakter från rosolja. Håret blir blankt och återfuktat samt Wheat plumule oil - anti-oxidant med Vitamin E med reparerande verkan på håret.
Dancoly Spa Lyxigt och drygt schampo.


Pris: 145 kr/300ml
- - - ♥ - - -
Produktbeskrivning:
Rose Conditioner alla hårtyper

Baserad på en mildare formula av botaniska extrakter från rosolja. Håret blir blankt och återfuktat. Lyxigt & drygt balsam
.

Pris: 145 kr/300ml

I hemmets trygga vrå..

Vardag / Permalink / 4
Man är nog inte så smart när man snor någons bakgrund och de står Sara över hela skiten :P dessutom heter filen: Blog_Background2_by_CandisSara också hahahaha. Kan inget annat än skratta och be henne ta bort den.

Jobbat idag, ovanligt va?? :) var mycket att göra, stod inte i kassan idag vilket var ganska skönt så man kan smälta lite grann vad man lärt sig. Har jäääkligt skoj på jobbet iaf hehe. Har nog aldrig garvat så mycket på jobbet som jag gör här :D tack vare alla goa kollegor hahaha.

Men nu ska jag pyssla med lite design och sen kommer nog en liten produktrecension upp skulle jag tro :)

Plast???

Frågor & Svar / Permalink / 10
C om Regn = Grinig Sara:

Kläm och känn, glas är fräschare än plast. Ta även en titt på skärmen på den nya så inser hur tarvliga de gamla är. :)


SVAR: Om detta är en plastskärm heter jag Otto :P vad jag vet så spricker inte plast sådär och jag antar att du syftar på att skärmen är av plast i din kommentar! Och de har ju verkligen varnat att man INTE ska tappa den eftersom det är just glasskärm på alla iPhones!!

Till top