Att få gosa i den mjukaste av päls

Pälsklingarna / Permalink / 0
När jag jobbat en hel dag och äntligen kommer hem till familjen, som ger mig så mycket glädje, så är det extra mysigt med en gosig vovve som älskar att mysa. Som inte alls är rädd för att jag gosar ner näsan i hans päls. Zamme är lite försiktigare och har aldrig riktigt varit en hund att mysa med. Klappa, ja, men inte någon man gosar och burra ner näsan i pälsentypen. Men det är Oryx. Han trycker in sitt huvud i ens famn. Hans päls är så otroligt varm och mjuk. Mer kärleksfull hund får man ju leta efter. Och han är så himla snäll. Trots lite hårdare nypor från Gabriel, så är han världens snällaste. Tänk att jag var så himla trött på honom. Får nästan lite dåligt samvete.
 
Försöker varva ner. Sista jobbdagen imorgon. Öppning-stängning. Sen tar jag helg. Puss

Inatt föll snön tung

Vardag / Permalink / 1
Och vi lär oss aldrig att köpa en redig snöskyffel. Vet ni hur tungt det är att skotta med en sketen spade?? Behöver ju inte gymma iaf. Alltid nåt.
Pappa och barn är borta och leker hos en kompis och jag passar på att göra det jag brukar när jag är ledig. Plocka och städa *gäsp* 
Imorgon börjar en ny period i jobbet också. Har fått ett BC vik på 4 månader som sätter igång. Det sköna är att jag inte kommer behöva jobba så mycket helger eventuellt. Tänk att få ha lite fredagsfeeling igen. Nu blir det ju lite hipp som happ med den känslan eftersom jag vanligtvis jobbar varannan helg.
 
Sitter och funderar på att ta en prenumeration på Photoshop. Just nu har jag ingenting på datorn och jag känner ju att jag verkligen behöver det. Dock binder man upp sig på ett år och det känns lite halv onödigt ändå. Vettesjutton hur jag ska göra. Nu redigerar jag bilder i mobilen och skickar sen över dom på datorn. Men det blir inte riktigt samma kvalle på det. Störande. Beslut beslut.
 
Hoppas ni får en mysig dag i snön iaf :) Puss
Till top