Getting weaker by the minute..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 6
Känner mig sämre och sämre faktiskt, det är ju tur att jag bara sitter hemma och kan vara sjuk för en gångs skull utan och känna att jag måste iväg och jobba. Är en sån där envis själ som inte vill stanna hemma från jobbet även fast jag är sjuk :P

Är det någon som är intresserad av att köpa eller få 2 stycken katter?
7 år och 2 år gamla. Det är min kära svägerska som måste sälja sina älsklingar för hon har blivit allergisk mot dom :(( hon har jusom inget val än att försöka hitta ett nytt hem, helst båda till samma hem.
Här kan ni kika på annonsen på Blocket!

Ska lägga mig bredvid honey nu och kika på Hitler Förintelsen. Känner mig enormt trött och har ont i ögonen, blir till att ta en alvedon sen innan läggdags.
Älsklingen kom hem med världens tjockaste julkalender till mig också :D miiiieeee. Ni får se imorgon när det är första december, sjukt. Här ösregnar det fortfarande, första dagen tror jag som de har ösregnat en hel dag sen vi kom hit. Brukar alltid klarna upp på eftermiddagen men inte idag.'

119 prenumeranter på bloglovin också :D miieee vilka är ni nykomlingar? Vill ni ge er tillkänna?
Skriver jag inget mer ikväll så vet ni varför. Puss puss på er :)

Design till Rimfrost

Bloggdesign / Permalink / 7
:D tycker den blev såååå fin faktiskt.
De ville ha en frostig, snöig design och jag tycker jag lyckades ganska bra. De ville även ha flikar ovanför headern i samma stil som jag har.
Är lite nyfiken på vad de är för kollektion och dylikt som kommer dyka upp sen :) spännande.

Klicka på bilden för att komma till deras sida.

Till top