Gott Nytt År

Vardag / Permalink / 16
Sitter på bussen just nu och tänkte passa på att önska alla läsare ett Gott Nytt År :)) hoppas era högsta önskningar slår in det här året. Jobbar till fyra och sen blir det en resa till Småland för att fira nyår med härliga vänner. Nästa vecka blir det garanterat bättre uppdatering här i bloggen :) I promise. Puss puss

Sötaste muggen EVER

Vardag / Permalink / 5
Fick denna i julklapp av svägerskan. Veeerkligen my kind of mugg.

Nu får gärna den här vintern vara över. Trött på att det ska vara så förbannat kallt. Vill ha värme, gå i tunna kläder och slippa pulsa genom snön påbylsad med hundra lager. "Bara" ca 4 månader kvar hahaha.
Full rulle i livet just nu :) nyår spenderas i Småland och helgen efter det blir det lite julfirande uppe i Borlänge.

Det var väl allt från mig för idag. Dags att ta hundarna och sen gå och lägga sig. Upp tidigt imorgon igen. Puss puss

Hetsiga tider

Vardag / Permalink / 7
Som ni alla vet är ju mellandagsrean i full gång och därför blir det inte mycket uppdatering här i bloggen. Jobbar röven av mig och det är verkligen ingen rolig upplevelse att jobba just nu. Inte i en så pass stor klädbutik som Zara iaf, det är knappt man kan komma fram bland alla människor och hela butiken ser ut som ett hej-kom-och-hjälp-mig. Men men jag försöker koppla bort jobbet så mycket som de bara går när man kommer hem på kvällen annars kommer man ju bli knäpp.

Tack för alla God Jul hälsningar ♥ det känns jätteskumt att julen är över och allt man planerat för i månader bara kom och försvann. Hann inte komma in i någon julstämning heller tyvärr. Stressen tog över alldeles för mycket. Bättre lycka nästa år :)
Till helgen är det ju nytt år som gäller också, herregud vad tiden går. Då bär de av mot småland för att fira nyår med underbara vänner, ska bli jätte skoj.

Du som undrade om textfonten på God Jul, den heter Scriptina :)

Nej dags att ta voffarna nu och sen hopp i säng för imorgon blir det heeela dagen lång på jobbet. Pössen

Till top