Ingen inspiration

Vardag / Permalink / 0

Så ligger läget till. Har massor av nagelbilder som jag vill lägga in, men annars så är det snålt på ideér och tid just nu. När jag väl får sätta mig så ser jag hellre på någon go serie. På dagarna blir det SATC och kvällarna har vi börjat kika på Orange is the new Black :D grym btw. Det trodde jag inte. 
Dessutom så har vi ställt undan vardagsrumsbordet och ställt dator mm på så vis att inte Mini kan komma åt det eftersom han numera kan ta sig upp i soffan haha. 
Jag skulle vilja ha en liten datahörna och funderat lite på gästrummet om det skulle kunna ordnas på nåt vis. Men vi får se. Hade gärna velat sitta mot en fönster t ex.

Vi får se hur det kommer sluta. Until next time. Puss puss

Gröna sköna sommar

Vardag / Permalink / 0

Möblerade om i sovrummet igår, men vettesjutton om det blev bra. Våra sängbord är liiiite för breda, så det ena står åt fel håll. Men känns ändå som att det är där sängen egentligen ska stå, annars så är den vriden åt ett annat håll och står över fönstren. Svårt att förklara. Men Mini-Me's säng står nu vid våran fotända, vilket också är lite småjobbigt på nätterna när han ska ha nappen. Får se hur länge jag står ut :P tills imorgon kanske haha. Det var väl det här med feng shui, man ska trivas vart man sover and so on.

Njuter riktigt ordentligt av sommaren just nu. Det gröna. Dofterna. Fågelsången. Värmen som kommer och går. Spelar ingen roll att regnet öser ner ute just nu, det är ändå sommar :D

Gradient

Makeup & Skönhet, Nails / Permalink / 0

Har misslyckats två ggr tidigare, men igår satte jag den :D äntligen blev det någorlunda såsom jag ville ha det. Övning ger färdighet helt enkelt. Men jag måste köpa nåt bättre än latex att ha runt naglarna, för det var helt värdelöst. När jag skulle dra bort det hade ju latexen stelnat ännumer där överflödiga lacket hamnade. Smulades sönder och var ett rent h*vete att få bort.

Färger jag använt:
China Glaze - Thistle Do NicelyBottoms Up & Sun of a Peach

Till top