Ingen inspiration

Så ligger läget till. Har massor av nagelbilder som jag vill lägga in, men annars så är det snålt på ideér och tid just nu. När jag väl får sätta mig så ser jag hellre på någon go serie. På dagarna blir det SATC och kvällarna har vi börjat kika på Orange is the new Black :D grym btw. Det trodde jag inte. 
Dessutom så har vi ställt undan vardagsrumsbordet och ställt dator mm på så vis att inte Mini kan komma åt det eftersom han numera kan ta sig upp i soffan haha. 
Jag skulle vilja ha en liten datahörna och funderat lite på gästrummet om det skulle kunna ordnas på nåt vis. Men vi får se. Hade gärna velat sitta mot en fönster t ex.

Vi får se hur det kommer sluta. Until next time. Puss puss


Gröna sköna sommar

Möblerade om i sovrummet igår, men vettesjutton om det blev bra. Våra sängbord är liiiite för breda, så det ena står åt fel håll. Men känns ändå som att det är där sängen egentligen ska stå, annars så är den vriden åt ett annat håll och står över fönstren. Svårt att förklara. Men Mini-Me's säng står nu vid våran fotända, vilket också är lite småjobbigt på nätterna när han ska ha nappen. Får se hur länge jag står ut :P tills imorgon kanske haha. Det var väl det här med feng shui, man ska trivas vart man sover and so on.

Njuter riktigt ordentligt av sommaren just nu. Det gröna. Dofterna. Fågelsången. Värmen som kommer och går. Spelar ingen roll att regnet öser ner ute just nu, det är ändå sommar :D


Gradient

Har misslyckats två ggr tidigare, men igår satte jag den :D äntligen blev det någorlunda såsom jag ville ha det. Övning ger färdighet helt enkelt. Men jag måste köpa nåt bättre än latex att ha runt naglarna, för det var helt värdelöst. När jag skulle dra bort det hade ju latexen stelnat ännumer där överflödiga lacket hamnade. Smulades sönder och var ett rent h*vete att få bort.

Färger jag använt:
China Glaze - Thistle Do NicelyBottoms Up & Sun of a Peach


China Glaze - Too Yatch To Handle

Turkos kärlek på flaska :D hade dock lite problem med formulan som torkade väldigt fort så det var svårt att få jämt. Vet inte om det berodde på att jag hade ett nytt baslack?
Men snyggt är det.

3 lager + Orly Ridgefiller Base Coat + Seche Vite Top Coat


Fiskbensfläta

​Har nästan aldrig håret utsläppt längre, det är bara ivägen ändåså och åker alltid upp i en tofs i slutändan haha. Har äntligen lärt mig att fläta fiskbensfläta så nu åker håret upp i en sån varje dag i princip :) snyggt & man slipper hängande hår överallt haha.

På klorna har jag idag Bikini So Teeny från Essie.


En helg i Hjo

Blev en helg i Hjo för att umgås lite med en av Henriks gamla klasskompisar och hans flickvän + dotter :) därigenom gick ju även Vätternrundan och det var riktigt kul och se alla som cyklade. Strongt gjort måste jag säga. Henrik har ju cyklat Vätternrundan också så han älskar att berätta om det och det förstår jag. Mini-Me hade väl inte sin bästa helg. Han har verkligen kommit in i en period där han insett lite att han har en egen vilja och blir såååå arg. Älskade lilla troll. Mitt psyke var ju inte det bästa, men idag känns det bättre.

Hjo är verkligen vackert. Var så skönt att få komma bort ifrån stan och all trafik som alltid cirkulerar dygnet runt. Men vår dröm kommer slå in någongång, det vet jag. Sen får vi se hur lång tid det tar :))

Men nu ska jag krypa i säng, har saknat våran säng något så fruktansvärt.


Orly - Miss Conduct

Fick detta igår och det är ett typiskt göra-sig-inte-bra-på-bild-lack haha. Väldigt väldigt läckert men tror det kan bli ännu häftigare med ett redje lager faktiskt. Men det krävdes tre bilder i olika ljus för att visa det.

2 lager + OPI Base Coat + Seche Vite Top Coat

Dagsljus
 
Solljus
 
Solljus

Våran olycksfågel

Zamme, den lilla olyckfågeln, gjorde illa sig i lördags igen. Inget med ryggen denna gången dock, utan han bröt av tumnageln på framtassen, den lilla saken. Han sprang och jagade kottar, spann runt och fastnade med den i gräset. Så just nu är han hos veterinären där de ska kika hur allt ser ut för han hade bara brutit av den till 90 % också. Sen skulle de klippa ner resten av klorna och kika hans tänder. Allt på en gång. Våran älskade lilla pälskrigare.

Tar det lite lugnt medans Mini sover. Dricker latte, slökikar på SATC & letar lite jobb samtidigt :) gött med lite ensamtid mitt på dagen faktiskt.


China Glaze - Flip Flop Fantasy (Original)

Ett lack som måååånga suktar efter. Speciellt sen den nylanserades förra året fast med en ny färgnyans. Den man kan köpa nu går mer åt det orangea hållet och är inte alls lika snygg som originalet. Formulan är lite jobbig att jobba med och det är svårt att få det jämnt. Men det är så himla snyggt :D och såklart mer neonigt i verkligheten.

3 lager + OPI Base Coat + Seche Vite Top Coat


Egen granola

Gjorde egen granola igår :D sitter redan och funderar på vad jag ska ha för smaker nästa gång. Billigare i längden också, de små påsarna är ju svindyra och räcker ju bara 3-4 portioner.

China Glaze - Thistle Do Nicely

 Så läckert neonigt & ganska likt Flip Flop Fantasy, originalfärgen då såklart. De har ju ändrat nyansen på den när de nyanserade den. 

Släpptes våren 2014 i City Flourish kollektionen.

3 lager + OPI Base Coat + Seche Vite Top Coat


Monthly 5 Favorites

Mina favoritlack just nu och ni kan klickar er in på varje färg för att se swatches av dom :)

OPI - Jinx
Spa Ritual - Wilderness
Nubar - Petunia Sparkle
Deborah Lippmann - Mermaids Dream
Cuccio - Illumination


Welcome June

Mini ligger och sover just nu och jag myser ner mig i soffan med en latte och kikar på Sex and the city. Glömmer bort att hela boxen står i bokhyllan och samlar damm. Känns inte som jag längre har tid att bara lägga mig och kolla på serier även om jag har den här lilla tiden på dagen, då är det skönare att sitta vid datorn en sväng och klinka på tangenterna.

I helgen hade vi besök av mina föräldrar för sen kanske vi inte ses förrän i augusti. De åker ju till gotland nu i mitten av Juni, sen åker vi över en månad, när de har åkt hem, och är där tills i mitten av augusti. Mini äääälskar verkligen sin morfar, han får inte vara ifred många sekunder inte haha. Goa unge.

Nej ska passa på och kika om det finns några nya jobb utlagda medans han ändå sover. Pussen
V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow