Hejdå 2018

Photography / Photography, Sunset / Permalink / 0
 
Imorgon är det redan en vecka sen julafton. Skrämmande. 1 dag kvar på 2018. Jag kommer tyvärr inte se tillbaka på 2018 med glädje, jag kommer se tillbaka och komma ihåg smärtan, sorgen, ångesten. Och den varma sommaren. 2018 var ett vidrigt år om man ser till mående och förhållande. Jag är tacksam och lycklig över att vi tog oss igenom allt och kom ut genom det tillsammans och inte en och en.
Imorgon kommer vi fira nyår hemma med vänner. Lugnt och skönt med god mat :)
Vad ska ni hitta på??
 
Gott nytt år allihopa. Puss

- GOD JUL -

Photography, Vardag / Bokeh, Christmas, Jul, Photography / Permalink / 1
Jag vill bara önska alla mina läsare en riktigt God Jul. Tack ni som hänger med år efter år ♥ ni är värda mycket för mig. Puss
 

Äntligen kom den riktiga snön

Photography / Norrbottenspets, Vinter / Permalink / 1
Med bara sex dagar kvar till jul så kom äntligen snön. Hoppas den får ligga kvar. Så igår var det full rulle ute med barn och vovvar. Var en pojk som somnade väldigt snabbt på kvällen sen.
Det känns overkligt att julen är runt hörnet. Och till nästa år ska det verkligen bli bättre planering med julklapparna för fy vad vi har stressat med det i år + köpt alla i Decembermånad = inte bra för ekonomin. Känner oss helt barskrapade just nu.
Julstressen i butiken har kommit igång nu också. Ser inte fram emot helgen om vi säger så. Försöker stressa mindre, men det är verkligen inte lätt, men jag känner ju lite att jag börjar bli väldigt trött, tröttare än vanligt. Längtar verkligen tills allt är över och man kan slappna av mer.
 
Men nu ska jag gå och krypa ner, det är en ny, längre dag imorgon..
Till top